Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Október 01. 17:51, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Legális tűzrakóhely a város közepén

Legális tűzrakóhely a város közepén

Bográcsolás a lakótömbök tövében.

Profi sütögető és „anyósmelegítő” is várta a szomszédságot vasárnap délelőtt a Köztársaság úton.

Újabb elemmel bővült az idén felújított Köztársaság úti játszótér. A lakótelepen élők civil kezdeményezésének köszönhetően a hétvégén egy profi sütögető helyet avathatott fel a szomszédság.


A lelkes lakóközösség a szükséges engedélyek kézhezvételét követően azonnal hozzá is látott a közösségi tér kialakításához, melynek egyik fontos elemét, egy szabadtéri sütögetőt már a hétvégén fel is avathattak.


A privát szomszédünnep alkalmával a sütögető egy közös halászléfőzésen lett próbára téve, s mivel a jelek szerint jól vette az első akadályt, valószínűleg nem várat majd sokáig magára a következő fogás elkészítése sem. Az egymást megvendégelt szomszédság egy jó hangulatú, családias napot tölthetett a saját maguk által épített és szépített környezetben, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhették magukat.


A kicsiket gőzmozdony, a nagyobbakat igazi szilvapálinka szórakoztatta, amit a helyszínre kiérkező Hegedűs Ágota alpolgármester is megkóstolt. A szervező Gál József elmondta, hogy egy sütőtárcsa és néhány pad elhelyezésével szeretnék továbbfejleszteni egyre otthonosabbá váló közösségi terüket.

fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására