Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Szeptember 04. 11:21, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Lefülelték a lopott kerékpárokat vásárló ceglédi férfit

Lefülelték a lopott kerékpárokat vásárló ceglédi férfit

Lecsaptak a ,,Tolvajkergetők’’

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett és orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy debreceni és egy ceglédi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2013. május 17-én 23 órakor megjelent Debrecenben a Füredi úti kerékpárbolt előtti területen, ahol a szeméttárolóhoz lakatolt a „Tolvajkergetők” csapata által kihelyezett MTB kerékpárról a lakatot lefeszítette, majd a járművet eltulajdonítva, azzal elmenekült a helyszínről.

A lopásról értesítették a rendőröket, akik rövid időn belül elfogták a tolvajt a Böszörményi úton lévő egyik társasházi lakásban, ahol az eltulajdonított kerékpárt is megtalálták. A házkutatásnál aztán a nyomozók két másik kerékpárt is találtak, melyekről kiderült, hogy szintén bűncselekmény elkövetéséből származnak. G. János Sándor 41 éves helyi lakost az egyenruhások előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök azonban nem csak a bicikli tolvajjal szemben kezdeményeztek eljárást, hanem egy 35 éves férfi ellen is, akire az adatgyűjtés során figyeltek fel a nyomozók. Az orgazda több lopott kétkerekűt is megvásárolt a tolvajtól, melyeket a lakásában rejtett el. K. Zsolt Ferenc ceglédi lakost a kapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki üzletszerűen elkövetett orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A két férfival szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Debreceni Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció