Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Június 27. 15:09, péntek | Helyi
Forrás: police.hu/tv2.hu

Lecsaptak a ceglédi bűnbandára - VIDEÓVAL

Lecsaptak a ceglédi bűnbandára - VIDEÓVAL

A ceglédi rendőrök lopás miatt vettek őrizetbe három férfit.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Attila 29 éves, H. Norbert 21 éves és H. Nándor 36 éves ceglédi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2014. június 22-én 23 óra körüli időben- a kapu leemelését követően- bementek egy ceglédi családi ház udvarára és a melléképületből eltulajdonítottak két segédmotoros kerékpárt, egy bukósisakot, három mosógépet, valamint egy biciklit. A zajra felébredt a sértett, aki a férfiak után ment, azonban nem érte utol őket. Az úton eldobálva megtalálta az eltulajdonított értékek egy részét.

A három gyanúsított ezt követően egy másik ceglédi ház kertjébe ment be onnan egy kerékpárt, valamint egy segédmotoros kerékpárt tulajdonított el.

A bejelentést követően a ceglédi rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen tettesek felkutatását, melynek során az egyik ceglédi utcában egy motorkerékpárt toló férfira lettek figyelmesek, aki a rendőröket észlelve eldobta a járművet és futni kezdett. A járőrök rövid időn belül elfogták K. Attilát, majd H. Norbertet, akik a lopott motort tolták.

A két férfit a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.
A beszerzett adatok alapján a nyomozók megjelentek H. Nándor lakásán, ahol a házkutatás során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított tárgyakat, így a sértettek kára megtérült.
A 36 éves férfit a rendőrök elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.
A nyomozóhatóság mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vette, az illetékes bíróság 2014. június 25-én elrendelte az előzetes letartóztatásukat.
A gyanúsítottak ellen a további eljárást- fogvatartásuk mellett- a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására