Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Június 25. 12:03, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Laska összesítő

Laska összesítő

Sikerrel zárult a rendezvény

Mozgalmas, izgalmakkal teli hétvége van a hátunk mögött. A VI. Bor és laskafesztivál idén is megmozgatta, nem csak a város, de a környékbeli települések lakosságát . A három napos fesztivált László Ditta, a rendezvény főszervezője értékelte.

A VI. Bor-és Laskafesztivál idén is több ezres tömeget vonzott az új helyszín ellenére is. Szeretném hangsúlyozni, hogy nagyon boldogok vagyunk, hogy a sok-sok negatív kritika ellenére a szórakozni, kikapcsolódni vágyó emberek megmutatták a hangos kisebbségnek, hogy igenis van létjogosultsága ezen a helyszínen ennek a remek rendezvénynek. A látogatók száma is ezt igazolta. Habár az igencsak szeszélyes időjárás nem volt kegyes hozzánk, a látogatószám megközelíti a Gubody parkit. A két helyszín közti méretkülönbség miatt csalóka az vendégek eloszlása a területen, de a felméréseink szerint jelentős látogatószám csökkenés nem történt. Emellett én örömmel vettem észre, hogy a kételkedők nagy tömege is kilátogatott rendezvényre, amit pozitívumként értékelek.-mondta László Ditta


Nagy sikert aratott az I. Ceglédi Vágta. Jövőre valószínűleg ismét megrendezzük a Ceglédi Vágtát, hiszen minden várakozást felülmúló volt az érdeklődés. A több ezres látogatószám azt jelzi, hogy jól döntöttünk. Boldog vagyok, hogy a sok negatív és elmarasztaló kritika ellenére ilyen nagyon sokan látogattak ki a Vágtára, azt gondolom, hogy talán a sok ellenkezés egyfajta reklámot adott a rendezvényünknek. Nagyon remélem, hogy Cegléd egy mini lovas paradicsommá válik, és minél többen kapnak kedvet a lovagláshoz, a lovassportokhoz és talán a lótartáshoz is. Programtárházunk széles, már az első hivatali munkanapomon a következő vágta fellépőit állítottam össze. Emellett meg kell említenem, hogy a Vágta Igazgatóság maximálisan meg volt elégedve a szervezéssel, a pályával és magával az egész rendezvénnyel. A pálya sorsáról egyelőre még nem döntött a város, de mindenképpen további hasznosításra kerül.


Az új helyszín sem okozott csalódást. Vannak még tennivalók. Fejleszthető az infrastruktúra, a programkínálat, szeretnénk, ha mindhárom nap közlekedne a városnéző kisvonat és a főzőversenynek is új helyszínt keresünk, de én mindenképpen lándzsát török az új helyszín mellett.- hangsúlyozta a főszervező

Természetesen voltak előre nem látható események is, de a sokéves tapasztalanak és felkészülésnek köszönhetően azokon is sikerült úrrá lenni. Sajnos a nagy forróság majd a hirtelen jött jégzápor nem tett jó a rendezvények. Napközben a forró nyári napsütés természetesen elriasztotta a vendégeket és mikor szombaton betelt a terület, akkor csapott le ránk a vihar. Ez volt a mélypont. Szerencsére a jól kidolgozott biztonsági és menekülési terv kiválóan vizsgázott és kollegáimmal mindenkit időben ki tudtunk menteni a szabadtérről. Kit a 800 nm-es nagysátor alá, kit a strandfürdő belső termeibe tudtunk elhelyezni. Személyi és anyagi kár nem keletkezett. Azt gondolom, hogy kollegáim jól vizsgáztak ebben az éles szituációban is.

A fesztivál elemzése, értékelése még nem ért a végére, de az előzetes visszajelzések alapján egyértelműen sikeresnek mondható a rendezvény. A tervek szerint jövőre több rendezvénynek is a strandfürdő területe ad majd helyet. Amennyiben a szervezés nem ütközik nagy ellenállásba a jövőre 600 éves város tiszteletére rendezett 2-3 napos városnapok is itt kerülne megrendezésre.

További képek KÉPGALÉRIÁBAN

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció