Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Augusztus 15. 16:03, kedd | Helyi

Lakossági tájékoztatás

Lakossági tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Cegléd Város Önkormányzata megbízásából Cegléden, az Öregszőlő városrészben ivóvízgerincvezeték építési munkálatok valósultak meg az alábbi utcákban:

Szakátsy Gyula utca (teljes hosszban), Piszke utca (teljes hosszban), Kövidinka utca (teljes hosszban), Csókás József utca (teljes hosszban), Must utca (teljes hosszban), Cserő utca (a Must utca és a Sárgarigó utca között) és a Vadgalamb utca (a Piszke utca és a Kövidinka utca között).

A műszaki átadás-átvételi eljárás sikeresen lezárult, ezután kérhetik az ingatlantulajdonosok a viziközmű-szolgáltatást végző BÁCSVÍZ Zrt.-től az ingatlanjuk ivóvíz rendszerbe történő rákötését.

A csatlakozás kialakításának menetéről készült tájékoztató, valamint a benyújtáshoz szükséges dokumentumok a BÁCSVÍZ Zrt. Ügyfélszolgálatában, valamint az alábbi linken érhetők el:

https://www.bacsviz.hu/ugyfelszolgalat/ugyintezesi-tajekoztatok-nyomtatvanyok/kozmucsatlakozas/igenybejelentes/

Felhívom a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a viziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 55. § (1) bekezdése értelmében a fent felsorolt közterületekkel határos ingatlan tulajdonosok kötelesek a víziközmű-rendszerbe bekötni és az ivóvíz szolgáltatást igénybe venni, amennyiben az ingatlanon szabályosan felépített és használatba vett épület található.

Cegléd, 2023. augusztus 9.

Dr. Csáky András
polgármester

(Fotó: Szokolai Attila/A kép illusztráció)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció