Városlista
2020. november 26, csütörtök - Virág

Hírek

2020. Október 02. 23:24, péntek | Helyi

Lakossági tájékoztatás

Lakossági tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Cegléd Város Önkormányzata pályázati támogatást nyert az "Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása" pályázati keretében történő "Kossuth Ferenc utca útburkolatának felújítása Cegléden" elnevezésű projekt megvalósítására.

Felújítási munkával a Kossuth Ferenc utca Széchenyi útkereszteződés és Autóbuszállomás közötti szakasza érintett.

A munkálatok 2020. 10. 02-től, előreláthatólag 2020. 12. 15-ig fognak tartani.

A munkálatok ideje alatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani:

- A lámpás kereszteződés és a Gimnázium utca közötti szakasz városközpont felé vezető sávjainak felújítása során a Gimnázium utca forgalmi iránya megváltozik, tehát a Kossuth Ferenc utcáról a városközpont felé a Gimnázium utca - Rákóczi út - Széchényi út igénybevételével közlekedhetnek.
- A 3. sáv aszfaltmárásának idejére a Gimnázium utca egyirányú forgalmi rendje visszaáll a megszokottra.
- A három sáv aszfaltozásának idejére a Gimnázium utca kétirányú forgalmat fog lebonyolítani, kérjük azonban a közúton közlekedőket, hogy az érintett közúti szakaszokat ha tehetik, kerüljék el.
- A Kossuth Ferenc utca Gimnázium utcától autóbusz-pályaudvarig tartó szakaszának felújítása során félpályás, illetve az aszfaltozás idejére teljes szélességű útlezárásokra kell számítani.
- A kizárólag a Kossuth Ferenc utcáról megközelíthető közterületi parkolók -megközelíthetősége átmenetileg korlátozódik, mely miatt az ott lakók türelmét és szíves megértését kérjük.
- A felújítás ideje alatt a menetrend szerinti buszjáratok útvonala is megváltozhat.

Az egyes konkrét forgalomkorlátozás bevezetése előtt tájékoztatjuk a lakosságot, kérjük figyeljék az elektronikus felületeket.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot és a közúton közlekedőket, hogy a környéket amennyiben lehetséges kerüljék el, illetve fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Köszönjük megértésüket, türelmüket!

Dr. Diósgyőri Gitta
címzetes főjegyző

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 18:46, szerda | Helyi

A fogvatartottakra emlékeztek

2020. November 24. 11:21, kedd | Helyi

Gigasztár – online

2020. November 23. 11:30, hétfő | Helyi

Panna gyógyulásáért gyűjtenek