Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Augusztus 24. 15:19, csütörtök | Helyi

Lakossági kérdőív kulturális koncepció helyzetértékeléséhez

Lakossági kérdőív kulturális koncepció helyzetértékeléséhez

Tisztelt Ceglédi Polgár! Cegléd Város Önkormányzata a város polgárságának, civil, egyházi és gazdasági szervezeteinek, intézményeinek partneri együttműködése keretében, a lakosság bevonásával készíti el a város új kulturális koncepcióját. A partnerségi, közösségi tervezési folyamat szereplőinek célja a Cegléd Város Kulturális Koncepciója 2023-2027 stratégiai portfólió elkészítése.

A tervező munka első szakaszában átfogó szakértői helyzetelemzés készül a város kulturális, közösségi életéről, adottságairól. Ennek részeként interjúk, fókuszcsoportok és online kérdőív segítségével vonják be a város kulturális életének meghatározó szereplőit és a lakosokat a projekt vezetői által felkért HROD Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ szakértői.

Tisztelettel kérjük Önt, hogy csatlakozzon a város kulturális koncepciójának tervező közösségéhez és a közösségi tervezés keretében az alábbi kérdőív kitöltésével segítse munkánkat. A kitöltése kb. 20 percet vesz igénybe. A kérdőív anonim, nem tartalmaz az adatszolgáltatók azonosítására alkalmas személyes adatokra vonatkozó kérdést. A kutatást végző HROD munkatársai a beérkező adatokat kizárólag a ceglédi kulturális koncepcióval összefüggésben használják fel.

Az online kérdőív elérhetősége ITT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció