Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Szeptember 13. 14:09, hétfő | PR

Lakberendezés? Vásárolj a netről!

Lakberendezés? Vásárolj a netről!

Megvan a hangulata annak is, amikor egy napot eltöltünk egy lakberendezési áruházban barangolva és egy csomó felesleges cuccal térünk haza.

Ennél azonban praktikusabb, ha a neten böngészve vásárolunk – szerencsére van hol válogatni.

A COVID alatti bezártság közben az egyik legnépszerűbb elfoglaltságunk az otthonunk szépítgetése volt és felmérések szerint ez a trend bizony maradni látszik. Hiába nyitottak meg a boltok végre, még mindig jobb a netről vásárolni az olyan szuper lakberendezési felhozatallal rendelkező oldalakon, mint a Vivre. Íme az öt ok, ami miatt nem fogunk visszamenni az áruházba böngészni.

Kényelmes

Mindegy, hogy éjfélkor alvás helyett, vagy húsvét hétfőn jön ránk a lakásszépítési kényszer, bármikor barangolhatunk a virtuális térben lakó boltokban – amikor nekünk tetszik. A neten 24/7 a nyitva tartás és nem kell utaznunk hozzá, hogy boltba menjünk.

Biztonságos

Itt nem csupán a COVID miatti fertőzésveszélyre gondolunk, bár a jelen helyzetben ez is komoly szempont. A netes vásárlások esetében ugyanis fennáll az a törvény által biztosított lehetőség, hogy két héten belül visszaküldjük a rendelést, ha nem tetszett, minden indoklás nélkül. Így kivédhető, hogy nagyon melléfogjunk a választással.

Verhetetlen választék

Ezt szinte magyarázni sem kell, de álljon itt egy végtelenül egyszerű példa. Ha a Vivre oldalán rákeresel az ágyneműkre, akkor 2,399 ágyneműből választhatsz. Ezt a választékot soha nem kapod meg egy valódi boltban, mert egyszerűen lehetetlen ilyen készletet bolt léptékben megjeleníti.

Célirányos

A nagy lakberendezési áruházak úgy vannak megalkotva, hogy végig kelljen járni az egész boltot, akkor is, ha két tányérra van csak szükségünk. Ez egyrészt rengeteg idő és mászkálás, aminek a végén nem garantált, hogy megtaláljuk, amit keresünk.

Másrészt pedig egy csomó felesleges holmi „ránk ragad”, amit eredetileg nem is akartunk megvenni, csak megtetszett – és éppen ezért vannak ezek a boltok így kitalálva. Biztosan rengeteg időt el fogunk tölteni a netes boltokban való böngészéssel is, de ott jóval könnyebb célirányosan vásárolni.

Állandó akciók vannak

A végére hagytuk a kedvencünket. Mivel az online boltok, mint a Vivre, nem fizetnek bolt fenntartásért, a fennmaradó hasznukból jóval gyakrabban és nagyobb mértékben tudnak kedvezményeket adni, mint a normál boltok. Ez pedig praktikusan azt jelenti, hogy állandó akciók vannak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről