Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2012. Március 28. 14:54, szerda | Belföld
Forrás: infoCegléd

Lakáshitelezés

Lakáshitelezés

Az OTP Bank, mint Magyarország piacvezető lakossági bankja mindig kiemelten fontosnak tartotta, hogy ügyfelei számára minden problémára szakértő megoldást tudjon nyújtani.

Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban a hitelezés terén számos kihívással kellett szembenéznünk, ezeket áthidalva, ügyfeleink igényeit szem előtt tartva 2012-ben is kitartó lendülettel várjuk a lakáshitel iránt érdeklődő leendő OTP ügyfeleket fiókjainkban.

Az OTP Bank széles termékpalettája valamennyi ügyféligényre megoldást kínál. Rendelkezünk megfelelő termékekkel azon ügyfeleink számára, akik megtakarításból, állami támogatás igénybevételével – lakásépítési támogatással, vagy lakástakarékpénztári szerződéssel - kívánják megvalósítani lakással kapcsolatos céljaikat, és azok számára is, akik hitelből szeretnék finanszírozni e kiadásokat. Kombinált termékeinkkel lehetőség van az állami támogatás és a kedvező feltételű piaci lakáshitel konstrukciók előnyeinek együttes igénybevételére is.

Az otthonteremtés előmozdítására az OTP Bank február 18-ától elsőként tette elérhetővé a hazai pénzintézetek közül a lakásépítési támogatást (szocpolt).

A támogatás mértéke 800 000 Ft-tól 3.250 000 Ft-ig terjedhet. A kérelem átvételétől számítva legfeljebb 30 naptári nap alatt vállaljuk a kérelem elbírálását, amennyiben minden előírt igazolás és dokumentum rendelkezésre áll. A lakásépítési támogatás nyújtásával a bank alacsonyabb önerővel, szélesebb ügyfélkör lakáscéljainak megvalósításához tud finanszírozást biztosítani.

Az OTP Bank március elején elindított lakáshitel akciójában széleskörű kedvezményrendszert biztosít a hiteligénylőknek. Prémium Plusz számlacsomag igénylése esetén elengedjük az értékbecslési és közjegyzői díjat, a hitelkeret beállítási jutalékot, illetve a lakáslízing esetén a szerződéskötési díjat. A feltételt teljesítő ügyfeleink akár 150 ezer forintot is megspórolhatnak a hitelfelvételkor (átlagos, 5 millió forintos hitelösszegre számítva).

Az OTP Bank díjazza ügyfelei lojalitását. A 2010. októbere óta elérhető, a piacon egyedülálló Hűség szolgáltatásunk. A bankcsoporti termékeket igénybe vevő ügyfeleinket a futamidő első öt évében akár 2,70% pontos kamatkedvezménnyel is jutalmazzuk.

A még kedvezőbb törlesztő-részletek érdekében az OTP Bank március 4-től meghirdetett díjkedvezményes akciója mellett március hónapban valamennyi újonnan befogadott lakás- és jelzálog típusú hitel kamatfelárát egységesen 0,75% ponttal csökkentette, sőt az OTP Lakástakarékkal kombinált ún. Takarékos Lakáshitel kamatfelára akciónk időszakára 1% ponttal csökkent.

Ceglédi fiókunk nyitva tartása:

Hétfő: 07:45-18:00, Kedd–Csütörtök: 07:45-17:00, Péntek: 07:45-16:00


Címkék: OTP Bank

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:27, vasárnap | Belföld

Három hét van a választási plakátok eltávolítására

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és EP választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció

2024. Június 15. 11:05, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Varga Mihály: két hét, 3 kedvező hitelminősítői döntés

A Moody\'s és a Scope Ratings után ma este a Fitch Ratings is megerősítette Magyarország adósbesorolását, továbbra is befektetésre javasolják hazánkat - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán a hitelminősítő pénteki döntése u