Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Április 04. 15:40, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfóCegléd

Labdarúgás összefoglaló

Labdarúgás összefoglaló

A hétvégén több korcsoportban összemérték tudásukat a ceglédi labdarúgás képviselői. A mérkőzések kimenetele zömében a mi javunkra dőltek el.

 

Körzeti Gyermek Bajnokság

A Körzeti Gyermek Bajnokság Üllői csoportjában szereplő Ceglédi VSE U-7 és U-11 korosztályú labdarúgói a múlt hétvégi Bozsik Program után 2011. 04.03.-án elkezdték a bajnoki küzdelmeket is.

U-7 korcsoport.

Hazai rendezésben, hazai környezetben 100%-os teljesítménnyel nyerték a forduló mérkőzéseit.
Cegléd – Péteri 2-0                              Cegléd – Sülysáp 2-1                                       Cegléd – Monor 3-0

Gólszerzők: Pintér Balázs (6) és Huszár Benedek (1)
Csapat tagjai: Pintér Balázs, Huszár Benedek, Nagy Olivér, Hrabovszki Levente, Motyovszki Soma

U-11 korcsoport:

Nagykáta adott otthont a forduló mérkőzéseinek. A ceglédi labdarúgó palánták minden ellenfelüket legyőzve, 100%-os teljesítményt nyújtva nyerték a forduló összes mérkőzését.           

Cegléd – Ceglédbercel 9-0                             Cegléd – Nagykőrös 1-0                      Cegléd – Nagykáta 3-1

Zágon László a játékosok közül a gólok többségét szerző Hörömpő Lászlót, Farkas Gergőt, Simon Pétert és Hartyáni Nándort emelte ki, de elégedett volt a többi játékos teljesítményével is.  

 

Restart Ceglédi VSE - 20. forduló

 

A 20. fordulóban a negyedik helyezett Dunakanyar - Vác otthonában gól nélküli döntetlent játszott a Restart – Ceglédi VSE labdarúgó csapat és ezzel újabb értékes pontot szerzett. A sok sérült és eltiltás ellenére a pályára lépő játékosok becsülettel helyt álltak. A csapatban egy újabb fiatal tehetség Szabó Martin is játék lehetőséget kapott a mérkőzés utolsó perceiben.

Ványi Zsolt vezetőedző: „Rászolgáltunk az egy pontra, ez a fegyelmezett játékunk jutalma.”

Dunakanyar – Vác – Restart – Ceglédi VSE 0-0

A ceglédi csapat összeállítása:

Miski Z. – Domonyi R., Buzás V., Fekete A., Vincze Z. – Szabó L., Nagy T., Koncz Zs., Nagy A. (Juhász D.) Busa B., Medgyesi L., (Szabó M.)

 

Utánpótlás mérkőzések

 

U-19: Restar – Ceglédi VSE – Grosics Akadémia 0-1

Aszódi Csaba edző létszám gondokkal küzd az ifi csapatnál. A tabella 3. helyén álló Grosics Akadémia ellen ez nem volt éppen jó előjel. Egy cserével kellett lehozni a meccset. Végig egyenrangú ellenfelek voltunk a mérkőzésen, de nem tudtunk gólt rúgni. Az ellenfél viszont a helyzeteiből egyet gólra váltott és ezzel megnyerte a mérkőzést.

U-17: Restart – Ceglédi VSE – Grosics Akadémia 0-4

Az U-17-nél sem volt jobb a létszám helyzet, itt is egy cserével álltunk fel a 4. helyen álló Grosics Akadémia ellen. Nagyon rossz helyzet kihasználás jellemezte játékunkat, akár két góllal is vezethettünk volna az első félidőben, de a fociban az akár nem egyenlő a góllal. Az ellenfél viszont rúgott kettőt, majd a második félidőben még kettőt és ezzel simán gyűjtötte be a három pontot.

U-15: Békéscsaba UFC – Restart - Ceglédi VSE 2-3

Gólszerzők: Gabai Patrik., Simon Gergő., Tandari Renátó.

Kecskeméti József edző: 15 perc kivételével végig uraltuk a mérkőzést és magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok mindenkinek. Ezzel az értékes győzelemmel a tabella harmadik helyére léptek előre a fiatalok.

U-13: Békéscsaba UFC – Restart – Ceglédi VSE 4-1

Gólszerző: Jakab L. Richárd

Farkas János edző: A játékunk egy fokkal jobb volt , mint a múlt héten. De továbbra is gyenge a támadójátékunk, amihez még hozzá adódik hétről hétre a védelem gyenge teljesítménye is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem