Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Szeptember 05. 12:51, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Labdarúgás eredmények

Labdarúgás eredmények

A felnőtt csapat jó szereplése után (idegenben nyertünk 2-1-re) az utánpótlás korosztály is jól szerepelt a hétvégén.

Utánpótlás eredmények 2011. szeptember 02.-03.

U-15: Restart Ceglédi VSE – Ferihegy Sportakadémia Vecsés 5:3

Gólszerzők: Hazafi (3), Czagány, Simon

Farkas János edző: Nagyot küzdöttek a srácok. Nem csak az ellenfél de még a nagy meleg ellen is küzdenünk kellett. Az öt rúgott góllal elégedett vagyok de a három kapott gólt a jövőben redukálnunk kell!Dicséret illeti az egész csapatot.

U-13 Restart Ceglédi VSE – Ferihegy Sportakadémia Vecsés 2-0

Gólszerzők: Pataki, Hartyáni

Zágon László edző: Az első forduló eredményes játékát sikerült megismételni, újabb győzelmet tudhatunk magunkénak. A csapatot a siker egyre jobban össze kovácsolja. Remélem megmarad a kezdeti lendület és a folytatásban is jól fog szerepelni a csapat.

U-19: Békéscsaba Előre – Restart Ceglédi VSE 4-1

Gólszerző: Pásztor G.

Ozsváth Ferenc edző: Az első félidőben méltó partnerei voltunk ellenfelünknek, de egy jól eltalált 30 méteres megpattanó szabadrúgás után és egy egyéni hibát követő kontra támadás után két gólos hátrányba kerültünk. Csapatom csak egy góllal és két kihagyott helyzettel tudott válaszolni erre.

A második félidőt egyéni és kollektív védekezési hibába után góllal büntette az ellenfél. Ezután átvettük a mérkőzés irányítását kapufáig és helyzetekig jutva, de a szerencse nem állt mellénk, vagy játékosaink koncentráltsága nem volt elegendő az újabb találat eléréséhez.

A rekkenő hőség és az, hogy műfüves pályára kényszerített bennünket, a házigazda javára billentette a mérkőzést. A nagy arányú vereség ellenére folyamatosan fejlődik a csapat játéka és hiszek abban, hogy játékosaink eredményességben is előre tudnak lépni.

U-17: Békéscsaba Előre – Restart Ceglédi VSE 1-6

Gólszerzők: Egervári (3), Viniczai, Mándity, Mészáros,
Jók:Egervári (a mezőny legjobbja), Viniczai, Mészáros, Mándity, Berta, Füle,

Kecskeméti József edző: Végre nem műfüvön játszottunk Békéscsabán! Álomszerű kezdés,kiegyenlített folytatás,pazar második félidő!!! Erőnlétileg felülmúltuk a Csabát, egyszerűen de hatékonyan játszottunk, szinte szét ziláltuk a hazaiak védekezését,sokat futottak a fiuk. Az ellenfelünk nem tudott mit kezdeni a mélységből induló játékosainkkal, akik tetszetős támadások végén szép gólokat szereztek. Elégedett vagyok!!!
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem