Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Február 10. 10:39, péntek | Helyi
Forrás: Cegléd

Labdarúgás: Alapos vérfrissítéssel a bentmaradásért

Labdarúgás: Alapos vérfrissítéssel a bentmaradásért

Tizenegy új játékossal frissítette keretét az NB II-ben szereplő Ceglédi VSE labdarúgó-csapata, hogy segítségükkel a csapat tavasszal meg tudja őrizni NB II-es tagságát.

A téli változásokról, a felkészülésről a szakosztály szerdán szezonnyitó sajtótájékoztatón számolt be.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy alapos vérfrissítésen esett át az NB II-es bajnokság téli szünetében a folytatást a 19. helyen váró CVSE csapata. Tizennégy távozó és egy kezdőcsapatnyi érkező adta egymásnak az öltözőajtó kilincsét. Fürjes Ádám, Lengyel Béla, Szalkai Róbert, Tihanyi Olivér, Karacs Péter, Nagy Sándor, Tulipán Ákos, Mursits Roland, Preklet Csaba, Fröhlich Roland, valamint Takács Péter is csatlakozott a szintén a téli szünetben érkező Nagy Mihály vezetőedző és Miskei Attila másodedző keretéhez.

Az eddigi másodedző, Virágh Ferenc erőnléti edzőként, mérkőzéselemzőként dolgozik tovább, valamint utánpótlás szakágvezetőként várják feladatok, Trepák Attila pedig továbbra is a kapusok felkészítéséért felel.



Téli játékosmozgás a CVSE csapatánál

Érkezők: Lengyel Béla - középpályás (Kisvárda), Nagy Sándor - védő (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként), Szalkai Róbert - balhátvéd (ZTE FC), Tulipán Ákos - kapus (Budaörs, szabadon igazolhatóként).

Kölcsönbe érkezők: Fürjes Ádám - jobbhátvéd (Dorogi FC), Karacs Péter - támadó (Kisvárda), Mursits Roland - kapus (Békéscsaba), Takács Péter - középpályás (Békéscsaba), Tihanyi Olivér - támadó (Kisvárda), Preklet Csaba - védő (Vasas), Fröhlich Roland - támadó (Mezőkövesd).

Távozók: Csordás, Farkas V., Horváth G., Makrai, Miklós, Popovics, Pozsár, Sánta, Wild, Markó, Babolek, Verebélyi, Horváth B., Szkunc.

A sajtótájékoztatót követően ismét hazai pályán játszott edzőmérkőzést a csapat, így a kilátogató szurkolók közelebbről is megismerhették az új igazolásokat.

Nagy Mihály vezetőedző a Tulipán, Preklet, Nánási, Nagy, Fürjes, Takács, Albert Á, Fröhlich, Tóth, Karacs, Tihanyi összeállításban küldte a pályára a csapatot a Jászberény ellen.

Jól kezdte a Cegléd a mérkőzést, végig dominált az első játékrészben. Már az első tíz percben két nagy lehetőséget nem sikerült gólra váltani, majd egy nagyszerű jobb oldali beadás után Karacs talált a kapuba, de a játékvezető les címén érvénytelenítette azt.

Hiába a fölény és a helyzetek az első félidőben nem sikerült góllal befejezni az akcióikat. A második félidőre a csapat nagy része kicserélődött. Pályára lépett Szalkai, Szabó, Valkovszki, Gaszner, Asztalos, Kovács, majd a második félidőben valamivel később G. Bíró és Majoros is.

A sorcsere után is irányítani tudta a CVSE a játékot, de az ellenfe is vezetett néhány veszélyes akciót, de vagy megoldották a védők, vagy Tulipán hárított. A győztes gólt Szalkai beadása után Szabó Viktor fejelte a kapuba egy jobb oldalról elvégzett szabadrúgás után.

👨 Nagy Mihály vezetőedző: - Az első félidőben nagyon komoly fölényben voltunk, jó néhány nagyon komoly helyzetet dolgoztunk ki, de ki is hagytuk őket. A második félidőben sokat cseréltünk, ami után kiegyenlítettebb lett a játék, bár ekkor nyertük meg a mérkőzést. A gólon kívül voltak még nagy lehetőségeink a második játék részben is, de ekkora már a Jászberénynek is voltak lehetőségei. Összességében megérdemelten nyertünk - nyilatkozta a mester a cegledfoci.hu-nak.

Az első bajnoki mérkőzésre február 19-én kerül sor, Albertirsán a SZEOL-t fogadja a Cegléd, de előtte, 14-én, kedden, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Diósgyőrrel játszik a CVSE, szintén az albertirsai "albérletben" 14 órától - ha alkalmas lesz a pálya talaja a játékra. Ennek a mérkőzésnek a sorsa az időjárástól függ és az MLSZ csütörtöki megbeszélésén dől el.

- fotó: Kisfaludi István -

#cegledivse #foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció