Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Május 02. 10:33, kedd | Helyi

Küzdelmes, jó mérkőzés volt

Küzdelmes, jó mérkőzés volt

Balmazújváros csapatával mérkőzött meg Cegléd a hétvégén

Jó iramban kezdtek a csapatok, az első öt perc után sorra jöttek a lehetőségek mind két csapat részéről. Már a 10. percben nagy lehetőség adódott Fröhlich előtt, egy nagyszerű támadás után. Asztalos futott el nagyszerűen a bal oldalon, visszagurított Szalkainak, aki a középen helyezkedő Szabónak ívelte be a labdát. Szabó visszagurított Fröhlichnek, aki aztán a kapusba lőtte a labdát.

Nem maradt adós a Balmazújváros sem. Ugyan nagy helyzetet nem tudtak kialakítani, de több alkalommal is veszélyeztetni tudtak, amit vagy a védelem, vagy Mursits végül megoldott.

A 25. percben az ihletett formában futballozó Asztalos cselezett szépen a jobb oldalon, ami után Peres felé centerezett volna, de a védő az utolsó pillanatban menteni tudott. Az első félidő utolsó perceiben sajnos Nánási meghúzódott, így cserélnünk kellett, Albert Ádám érkezett a helyére, ami kisebb átalakítást eredményezett a védelemben. Az utolsó öt percben aztán még bőven volt esemény. Először Asztalos lövése csattant a felsőlécen, majd Peres rúgta ki a labdát a kapunk torkából.

A második félidőben ismét jól kezdtünk, már a második percben Takács lőtt szépen, de a kapus fogni tudta a lövést. A jó kezdés után aztán a vendégek tudtak több lehetőséget kialakítani, de komoly veszélyt ekkoriban nem jelentettek a kapunkra. Majd jött a 60. perc, mikor egy oldal szabadrúgás után lepattant valaki fejéről a labda, amit Albert István lőtt a kapuba.

A gól után nyomni kezdett a Balmazújváros, beszorultunk a térfelünkre, az ellentámadásainkba pedig rendszerint hiba csúszott. Sajnos ennek tudatában nem is volt váratlan, hogy a 74. percben egyenlíteni tudott a vendég csapat.

A bekapott gól után nem esett össze a csapat, sőt növelni tudtuk a fordulatszámot és jöttek is a helyzetek. Először a csereként beállt Tóth tekert centikkel a hosszú felső sarok mellé, majd Szalkai szabadrúgása szállt nem sokkal a kapu mellé.

Az utolsó percekben tovább próbálkoztunk, de az utolsó pillanatban mindig menteni tudtak a vendég védők, ellentámadásokból pedig veszélyeztetni is tudtak néha, Mursitsnak a végén még védenie kellett egy nagyot.

Jó színvonalú mérkőzésen játszottunk 1:1-es döntetlent a feljutásért küzdő Balmazújváros ellen.

👨 Miskei Attila vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után:
Nagyon küzdelmes jó mérkőzés volt, szerettünk volna mindenképp nyerni. Mindenki szívét, lelkét kitette a pályára. Jönnek a mérkőzések folyamatosan, szerda, vasárnap, mindent megteszünk, hogy a csapat bent maradjon.

Ceglédi VSE - Balmazújváros 1:1 (0:0)

Csapat:
Mursits - Szalkai, Nánási, Albert I., Preklet - Fröhlich, Takács, Asztalos - Peres, Szabó, Tihanyi

Csere:
Nánási - Albert Á.
Fröhlich - Lengyel
Tihanyi - Tóth

Gól:
Albert I. (60.)

Kőházi Ádám

#cegledivse #hajracegled

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció