Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Október 21. 15:00, szerda | Helyi

Közútkezelői tájékoztatás

Közútkezelői tájékoztatás

Közútkezelői tájékoztatás a Mindenszentek és Halottak napi forgalmi rend változásairól

2020. október 29. (csütörtök) 16 órától, 2020. november 03. (kedd) 12 óráig.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosok és a közlekedők figyelmét, hogy a fenti időszakban az alábbi útszakaszokon kell számítani forgalmi rend változásra:

A Széchenyi úti Református Öregtemető melletti Mező utcában a Széchenyi út felől ideiglenesen egyirányúsítás lesz bevezetve a Nyárfa utcáig, ezért a Könyök utcából csak jobbra, a Malomtó szél felé lehet közlekedni.

A Csengettyűs Temető melletti Csengettyűs utca lezárásra kerül. A forgalom gyorsabb lebonyolítása érdekében a Hold utcán a Széchenyi utca felől a Könyök utcáig, valamint a Könyök utcán a Hold utca felől a Virág utcáig ideiglenesen egyirányúsítás lesz bevezetve.

Az Újvárosi Köztemető melletti Dinnyéshalom utcában a Török Ignác utcáig és a Török Ignác utcában a Dinnyéshalom utcától az Újváros szél utcáig a Kőrösi út felől egyirányúsítás lesz érvényben, ezért a Török Ignác utcán az Újváros szél utca után behajtási tilalom lesz érvényben.

A Széchenyi úton található Kálvária illetve a Református kis Temetőnél lévő "Várakozni tilos" figyelmeztető táblák az érintett napokon nem lesznek érvényben.

A forgalom irányításában a Rendőrség, a Közterület-felügyelet és a Polgárőrség segédkezik.

Kérjük a gépjármű tulajdonosokat és a forgalomban közlekedőket, hogy a fenti időszakban figyelmesen, türelmesen és a forgalmi jelzéseket, valamint a jelzőőrök utasításait követve közlekedjenek!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Dr. Diósgyőri Gitta
címzetes főjegyző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció