Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 05. 10:00, szerda | Belföld
Forrás: infoCegléd

Közlekedési hírek (2011-10-05)

Közlekedési hírek (2011-10-05)

Kismértékű emelkedés látszik a közlekedési balesetek terén. Most nem mondhatom el, hogy nem sérült baleset során személy a múlt héten, 4 esetben történt ez.

09.27-én a késő délutáni órákban nem jól választotta meg a sebességet egy motorkerékpáros, és Albertirsán lakott területen belül nekihajtott egy bal kanyarban az előtte szabályosan közlekedő személygépkocsi hátuljának. A motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

09.28-án a késő esti órákban Cegléden egy személygépkocsi vezetője sem jól választotta meg a sebességet, és haladása közben letért az úttestről, majd egy ház falának ütközött. A jobb első utas sérül könnyen

09.28-án a mentő szállított kórházba egy motorkerékpárost, aki villanyoszlopnak ütközött, orrcsontja eltört, valamint agysérülése keletkezett, majd később életveszélyes sérülése miatt életét vesztette.

10.01-én a délelőtti órákban a 4-es számú főúton Albertirsáról Szolnokra tartva egy személygépkocsi vezetője haladása közben a jobb oldali útpadkára hajtott, megcsúszott, elveszítette uralmát a gépkocsi felett, majd a szántóföldre sodródott ahol felborult. A vezető súlyosan sérült.

Láthatjuk, aki még nem tette meg eddig, ha próbálnának lassítani a tempón, sok baleset lehetne elkerülhető, a figyelmesség is előnyt jelentene a közlekedésben.

Fontos még, hogy még mindig nagyon sok a gyalogosok között a járdán kerékpározó, még mindig látni egyirányú utcában szemben a forgalommal kerékpározást, kérem, ne tegyék, mert nem szabályos, várható e tekintetben rendőri ellenőrzés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.