Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 02. 10:10, kedd | Belföld
Forrás: infoCegléd

Közlekedési hírek (2011-08-02)

Közlekedési hírek (2011-08-02)

Az elmúlt héten nagyon szerencsésen alakult területünkön a közlekedési helyzet. 8-ról 3-ra csökkent a bekövetkezett balesetek száma, ebből is mindössze 1 során volt személyi sérülés.

Július 25-én 22.05 órakor egy férfi gyalogolt Cegléden a Várkonyi István utcán. A Csutak Kálmán utcai kereszteződésnél feltehetően éppen át akart kelni az úttesten, amikor éppen az út közepén járt, érkezett egy személygépkocsi a Mizsei út felől a Kőrösi út irányába. A gyalogos nem vette figyelembe az érkező autót, amely őt ellökte , minek következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülésekei keletkeztek.

Amit még mindenképpen megjegyeznék, hogy sok gondot okoz a közlekedésben a szünidős gyerekek kerékpározási szokása. Vannak gyerekek aki szépen szabályosan közlekednek, de akadnak olyanok, akik minden közlekedési szabályt figyelmen kívül hagyva közlekednek, valószínűleg a szülei tudta nélkül. Kérem győződjenek meg azoknak a gyerekeknek a szülei , akik egyedül kerékpároznak, hogy tényleg tudják-e alkalmaznia a szabályokat, betartják-e azokat. Sokszor látni , hogy tényleg egy másodperc töredéke menti meg őket a komolyabb balesettől. Ennek ellenére, hogy szinte alig történt baleset a múlt héten, szinte mindig várható fokozott ellenőrzés , mely minden közlekedőre kiterjed.

Vigyázzunk, a változékony időjárás, a frontok fáradékonyságot , ingerlékenységet okozhatnak, mely észrevehető a közlekedésben is, figyeljünk erre, legyünk türelmesek.
 

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni