Városlista
2021. január 24, vasárnap - Timót

Hírek

2011. Június 30. 10:17, csütörtök | Belföld
Forrás: InfoCegléd

Közlekedési hírek (2011-06-30)

Közlekedési hírek (2011-06-30)

A fenti időszakban 9 esetben kellett a kollégáknak balesethez vonulniuk, 1 súlyos sérüléses baleset történt és 5 anyagi káros, illetve 3 esetben került sor jelentés írására.

A súlyos sérüléses baleset Abony külterületén a 4-es számú főúton történt. A Budapest felől Szolnok irányába közlekedő román állampolgár által vezetett személygépkocsi feltehetőleg a sofőr elalvás miatt áttért a menetiránya szerint baloldalra és ott összeütközött egy szintén román állampolgár által vezetett személygépkocsival.
Az ütközés következtében mindkét személygépkocsi az árokba került. A megrongálódott járművekből a sérülteket a tűzoltók vágták ki. A balesetben két fő súlyosan, míg egy fő könnyebben sérült.
Az anyagi káros balesetek következésénél az ittas vezetés, a kanyarodás, az elsőbbség meg nem adás, az előzőés és az elindulás szabályainak be nem tartása játszott szerepet.

A fenti esetek ismeretében kérünk mindenkit, figyelmesebben vezessenek, amennyiben a sofőr fáradtnak érzi magát, tartsanak rövidebb szüneteket a balesetek elkerülése érdekében.

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 24. 12:04, vasárnap | Belföld

Ismét téliesebb útviszonyokra kell számítani

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik

2021. Január 24. 10:10, vasárnap | Belföld

Meghalt 64 beteg, 1257-tel nőtt a fertőzöttek száma

Meghalt 64, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1257 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap.

2021. Január 24. 10:07, vasárnap | Belföld

Szekrénybe bújt a nő, elfogták

A két elfogatóparanccsal körözött nőre a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság szabadidős nyomozója kutyasétáltatás közben figyelt fel.

2021. Január 24. 08:00, vasárnap | Belföld

Szlávik: az engedélyezett védőoltások hatékonyak és biztonságosak

Azok a védőoltások, amelyeket a hatóságok engedélyeznek - legyenek akár hagyományosan vagy korszerű, új technológiával előállítva - egyaránt hatékonyak és biztonságosak