Városlista
2021. január 16, szombat - Gusztáv

Hírek

2011. Június 21. 12:50, kedd | Belföld
Forrás: InfoCegléd

Közlekedési hírek (2011-06-21)

Közlekedési hírek (2011-06-21)

A fenti időszakban 9 esetben kellet a kollégáknak balesethez vonulniuk, 1 súlyos sérüléses baleset történt és 5 anyagi káros, illetve 3 esetben került sor jelentés írásra.

A súlyos sérüléses baleset Abony külterületén a 4-es számú főúton történt. A Budapest felől Szolnok irányába közlekedő román állampolgár által vezetett személygépkocsi feltehetőleg a sofőr elalvása miatt áttért a menetiránya szerint bal oldalra és ott összeütközött egy szintén román állampolgár által vezetett személygépkocsival. Az ütközés következtében mindkét személygépkocsi az árokba került. A megrongálódott járművekből a sérülteket a tűzoltók vágták ki. A balestben két fő súlyosan, míg egy fő könnyebben sérült.

Az anyagi káros balesetek bekövetkezésénél az ittas vezetés, a kanyarodás, az elsőbbség meg nem adás, az előzés és az elindulás szabályainak be nem tartása játszott szerepet.

 

A fenti esetek ismeretében kérünk mindenkit, figyelmesebben vezessenek, amennyiben a sofőr fáradtnak érzi magát tartsanak rövidebb szüneteket a balesetek elkerülése érdekében.

Balesetmentes, biztonságos közlekedést kívánok mindenkinek.
 

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 13:56, szombat | Belföld

Újabb idősotthonokban folytatódik a védőoltások beadása

Az oltási tervnek megfelelően ezen a hétvégén is folytatódik a koronavírus elleni védőoltások beadása az idősotthonokban - tájékoztatta a Koronavírus Sajtóközpont szombaton az MTI-t.

2021. Január 16. 12:01, szombat | Belföld

Országot járva törtek be számtalan helyre

A Békés megyei rendőrök pénteken Budapesten elfogtak két férfit, aki a gyanú szerint országszerte több lakásba tört be - közölték szombaton a police.hu oldalon.

2021. Január 16. 09:47, szombat | Belföld

Szó szerint piacra dobták a kábítószert

A nyomozók a kutatás során több mint 12 millió forint értékű drogot foglaltak le.

2021. Január 16. 09:45, szombat | Belföld

Vasárnap kezdődik az ökumenikus imahét

Vasárnap kezdődik az ökumenikus imahét, amelynek országos nyitó istentiszteletét a budapesti Szent István-bazilikában tartják - közölte a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa (MEÖT) az MTI-vel.