Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2011. Május 24. 12:37, kedd | Belföld
Forrás: InfoCegléd

Közlekedési hírek (2011-05-24)

Közlekedési hírek (2011-05-24)

A fenti időszakban 12 esetben kellet a kollégáknak balesethez vonulniuk.

Súlyos sérüléses baleset nem történt, de 3 könnyű sérüléses és 7 anyagi káros igen, illetve 2 esetben került sor jelentés írásra. A személyi sérüléses balesetek Cegléd lakott területén belül történtek.

A Malomtó szélen, a Tesco előtt a Külső Kátai út irányából a Jászberényi út irányába közlekedett egy kerékpáros, aki a Tesco parkolóhoz vezető úthoz érve úgy kanyarodott be balra, hogy közben nem biztosított elsőbbséget a vele szemben szabályosan közlekedő és egyenesen tovább haladni szándékozó személygépkocsinak és annak bal oldalának ütközött. A kerékpárost mentő kórházba szállította, azonban onnan még a rendőrök megérkezése előtt eltávozott.

 

A Mozdony utcában a CBA üzletnél egy segédmotor kerékpáros a balra ívelő útkanyarulatban rosszul választotta meg a meg a  sebességét és áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy tehergépkocsinak. A motorkerékpárost a mentő kórházba szállította. 

 

A harmadik balesetben a Széchenyi útról a Jászberényi útra jobbra kívánt kanyarodni egy személygépkocsi a forgalomirányító készülék szabad jelzésének hatálya alatt, amikor is a Széchenyi úti kerékpárúton a Felszegi út felől a Kossuth Ferenc utca felé, szintén a szabad jelzésen közlekedő kerékpárosnak nem adott elsőbbséget, ezáltal elütötte őt. A kerékpáros 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

 

A fenti esetek ismeretében kérünk mindenkit, figyelmesebben vezessenek, figyeljenek oda a megfelelő sebesség megválasztására, és a kerékpárosok is tartsák be a közlekedési szabályokat.     

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 18:03, szerda | Belföld

Idén 4 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság

A magyar gazdaság 4 százalékkal bővülhet az idén a tavalyi, várhatóan 6 százalékos csökkenés után, de sok a bizonytalanság az Equilor Befektetési Zrt. legfrissebb elemzése szerint.

2021. Január 20. 16:01, szerda | Belföld

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Három hét múlva, február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

2021. Január 20. 13:01, szerda | Belföld

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak az oltásra

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra interneten és postai úton - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán.

2021. Január 20. 11:00, szerda | Belföld

Európai Bizottság: nyárig be kell oltani a felnőtt lakosság 70 százalékát

Az Európai Unió tagállamainak fel kell gyorsítaniuk a koronavírus elleni oltást, a járvány visszaszorítása érdekében márciusig a 80 év felettiek,