Városlista
2021. január 16, szombat - Gusztáv

Hírek

2011. Április 27. 17:22, szerda | Belföld
Forrás: InfoCegléd

Közlekedési Hírek (2011-04-27)

Közlekedési Hírek (2011-04-27)

A fenti időszakban 9 esetben kellet a kollégáknak balesethez vonulniuk.

 2 súlyos sérüléses, 1 könnyű sérüléses, 2 anyagi káros balesethez és 4 esetben került sor jelentés írásra. A személyi sérüléses balesetek Cegléden, Albertirsán és Alberirsa külterületén történtek.

Cegléd lakott területén belül a Széchenyi úton a Szent Imre herceg utca felől a Felszegi út felé közlekedett ismeretlen személy egy személygépkocsival, amikor is az előtte, vele azonos irányba közlekedő személygépkocsit jobbról előzte meg, ezáltal az úttest menetirány szerinti jobb oldalán lévő parkoló sávban haladt egészen addig, míg egy ott parkoló jármű miatt vissza kellett térni a jobb oldali forgalmi sávba. Visszatérés közben azonban járműve bal hátuljával neki ütközött az ott szabályosan haladó megelőzött autó jobb oldalának. A baleset bekövetkezése után az okozó adatinak hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott, beazonosítása azóta megtörtént és az eljárás megindult vele szemben. A vétlen autó vezetője 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Albertirsa lakott területén belül a Vasút úton a Pesti út irányából a Vasútállomás felé közlekedett egy személy motorkerékpárral, aki egy balra ívelő útkanyarban nem megfelelően választotta meg a sebességét, ennek következtében  lehaladt   a menetirány szerinti jobb oldali járdára és az ott lévő korlátnak ütközött. A vezető 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett és az is megállapítást nyert, hogy alkoholtól befolyásolt állapotban vezette a motorkerékpárt. 

Albertrisa külterületén egy osztrák állampolgár az M5 autópálya felől a 4. főút Szolnok irányába közlekedett, amikor is feltehetőleg elalvás miatt lehaladt a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára. Ezt észlelve a kormányt balra rántva átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol az út menti árokba csapódott és a tengelye körül többször megpördülve a gépjármű elejével a menetirányával ellentétes irányba állt meg.  A vezető súlyosan, míg 3 utasa könnyen sérült.

A fenti esetek ismeretében kérünk mindenkit, hogy alkoholtól befolyásolt állapotban ne vezessenek járművet, figyeljenek oda a megfelelő sebesség megválasztására, illetve amennyiben fáradtnak érzik magukat tartsanak pihenőt vezetés közben.     

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 15. 18:10, péntek | Belföld

Már 90 ezer munkavállaló után igényeltek ágazati bértámogatást

Az ágazati bértámogatási program a vendéglátásban, a turizmusban és a szolgáltató szektorban tevékenykedőknek nyújt célzott segítséget a koronavírus-járvány második hullámában.

2021. Január 15. 11:00, péntek | Belföld

Embercsempészet miatt körözött román férfit adtak át Magyarországnak

Európai elfogatóparancs alapján, embercsempészet miatt körözték azt a férfit, akit szerdán adtak át a román hatóságok a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak Ártánd határátkelőnél

2021. Január 15. 08:27, péntek | Belföld

Jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak

Legkésőbb 2022. január elsejétől teljes jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban.

2021. Január 15. 08:17, péntek | Belföld

Tűz ütött ki egy miskolci lakásban, több mint 80 lakót kimenekítettek

Teljesen kiégett egy társasház ötödik emeleti lakásának egyik szobája Miskolcon, a Sályi István utcában.