Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Március 24. 11:58, csütörtök | Belföld
Forrás: InfóCegléd

Közlekedési Hírek (2011-03-23)

Közlekedési Hírek (2011-03-23)

A közlekedés tekintetében 3 esetben történt személyi sérüléses baleset:

 

- a Dabas felől Albertirsa irányába közlekedő személygépjármű a kereszteződéshez érve elsőbbségadás kötelező tábla ellenére nem biztosított elsőbbséget, és személygépjárművel ütközött

- Ceglédbercel lakott területén kívül a Ceglédbercel felől Albertirsa felé közlekedő személygépjármű, haladása során az előtte közlekedő lovaskocsi előzése közben, a szemből érkező forgalom miatt visszahúzódott, a lovaskocsinak hátulról nekiütközött.

- Cegléd lakott területén belül a Levélköz utcában közlekedő szgk. a kereszteződésben kihelyezett jelzőtábla utasítása ellenére nem adta meg az elsőbbséget a szabályosan közeledő szgk-nak és azzal összeütközött.

 

A anyagi káros balesetek Cegléd területéhez köthetők, a figyelmetlen vezetés az elsőbbségadás meg nem adása, valamint egy esetben az ittasság az előidéző ok.

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről