Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Április 25. 17:15, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: infoCegléd

Kossuth lábánál nyilatkoztak.

Kossuth lábánál nyilatkoztak.

A Szabadság téren tartottak sajtótájékoztatót a Ceglédi Városvédő és Szépítő Egyesület tagjai.

A sajtótájékoztatón megjelent Nagy László, Fekete Valéria (alelnök), Horváth Attila (elnök) és Kőhalmi Dezső. Az egyesület tagjai a Föld napja alkalmából megrendezendő programokról beszéltek. A városvédő fiatalok és az ifjúsági önkormányzat április 25-én a Föld napja alkalmából a kisebbeknek aszfaltrajz-versenyt szervezett, a nagyobbaknak pedig környezettudatos programokat ajánlottak.

A Városvédő és Szépítő Egyesület idén május 8-án ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, aminek alkalmából ünnepélyes keretek között megkoszorúzzák a Városalapítók szobrát, emléktáblát avatnak a Városháza udvarában, majd ünnepi közgyűlést tartanak a Polgármesteri Hivatal Dísztermében, ahol a meghívott vendégekkel együtt értékelik majd a szervezet eddigi munkásságát és megvitatják a jövőbeli terveket.

fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: