Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2020. Április 27. 13:59, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Korda Györgyöt távollétében digitalizálták - VIDEÓ

Korda Györgyöt távollétében digitalizálták - VIDEÓ

Kemény élet ez, de jól kell lenni! – mondta Balázs Klári, az ország Klárikája az ANDONIK 4s legfrissebb adásában, amelyben az énekesnőt Nagy Anett, volt válogatott labdarúgó, az ANDONIK Reklámügynökség egyik tulajdonosa, Abaházi Csaba, zenész-műsorvezető és Szebeni István, a TV2 Tények című műsorának egyik vezetője faggatta.

Először persze arról, hogy miként viseli a jelenlegi korlátozásokat és a bezártságot.
„Nem járunk sehova, de nagyon sok munkával jár, hogy itthon vagyunk. Az unokatestvérem, vagy a testvérem vásárol be nekünk, a termékeket fertőtlenítem mielőtt elpakolom. Ez nagy feladat, de meg kell tennünk, hogy ne fertőződjünk meg. Komolyan kell venni, kaptunk egy marha nagy pofont. Éjszaka kinyitom a teraszajtót és kinézek a városra és olyan csodásan tiszta a levegő, mindent látni. Ha vége lesz ennek a járványnak, akkor ezt meg kellene tartani.”

Az énekesnő azt is elárulta, hogy pája Korda György is vigyáz magára, nem szedett fel egy kilo pluszt sem, hiszen naponta egy órát tekeri a szobabiciklit. A páros bízik benne, hogy nyáron sok fellépésük lesz majd, így vigyáznak a vonalaikra is.

„Csak az a furcsa, hogy mindenre van időnk. Másfél órát reggelizünk, nem kell sietnünk sehova, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára. Gyuri sportol, napozik, viszont nem pókerezik, hanem filmeket néz a számítógépeken. A kártyázást nem szereti online nézni, ő a társaság miatt élvezi.”

Nagy Anett és Balázs Klári a beszélgetés közben ismerkedett meg és az énekesnő, amikor megtudta, hogy válogatott labdarúgóról van szó, meg is állapította: „Ugye, hogy a nők mindenre képesek!?”

Ha már a futball szóba került, akkor az ANDONIK 4s tagjai arról is beszélgettek, hogy mi lesz a járvány után.

„Idő kell, hogy újra minden rendben legyen, hogy ismét visszaálljon az emberek közti bizalom – mondta Nagy Anett. – Persze, hogy hiányzik az öltözői hangulat, de hozzá kell szoknunk ehhez a helyzethez. Az ügyfelekkel most a szabadban tárgyalok, távolságot is tartunk, de ha lépnek felém, akkor hátrálok. Nem tudni mikor lesz majd olyan minden, mint régen.”

Balázs Klári elmondta, hogy ő sosem volt influenzás, csak egy alkalomra emlékezett, amikor náthásnak tűnt. A művészházaspárt mindenre felkészül, hiszen a kocsijukban mindig van kézfertőtlenítő és még az is előfordult, hogy gyömbért ettek koncert után, amikor sokat tüsszentettek a nézők.

Az ANDONIK 4s-ben nincs tabu, így a pénzügyekről is szó esett.

„Bevallom mi sem tartalékoltunk, mert nem számítottunk erre a helyzetre. Nem panaszkodom, de nekünk azt is szem előtt kell tartanunk, hogy vannak munkatársaink, akiknek folyamatosan fizetést akarunk adni ebben a helyzetben is, de a pénzünket korábban befektettük. Tudom, hogy sokan szidják most a focistákat, de senkire sem szabad haragudni. Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb.”

A műsor kedvéért Balázs Klári egy vadonatúj inget vett, de a karantén idején lazul az öltözködési fegyelem.

„Gyuri nagyon cuki melegítőben és imádja a színes pólókat. Én szeretem a famert, de szeretem a szép sportos ruhákat is és ne feledjük el, hogy nekem itt takarítani is kell, azt mégsem lehet kisestélyiben. Nem kell panaszkodni és nem is szeretek. Sokkal nehezebb helyzetben vannak nálunk családok. Sírtam pár napja, kiszolgáltatottnak érzem magam, de nem panaszkodom, másnak is van problémája.”

A felnőtteknek nagy a felelőssége ebben a helyzetben, hiszen nemcsak magukra, hanem a gyerekekre is figyelniük kell.

„Nem könnyű, de az ember nem panaszkodhat. Az ember dolgozik, háztartást vezet és még tanulni is kell. Nem egyszerű, de nem csüggedhetünk. Mindenkinek új helyzet ez, erősnek kell lenni és tartanunk kell magunkat, nem panaszkodhatunk.”

Szebeni István előállt egy ötlettel, amelyből Korda György akár kiváló üzletet is csinálhatna: „Tanítson Gyuri pókert online!”

A lelkesedésből úgy tűnik, hogy ebből a felvetésből még lehet valami. Például Abaházi Csaba már be is nevezne egy tanfolyamra, hiszen bevallása szerint nem tud kártyázni és Szebeni István sem a pakli ördöge. Balázs Klári is csak az utóbbi években sajátította el a póker szabályait, de már nemzetközi versenyt is nyert.

És már jött is az újabb Szebeni-ötlet: „Legyen Korda Póker-verseny, online!”
„Pisti ezt végigbeszéljük!” – kapott rá Balázs Klári. Szóval Korda Györgynek lehet dolga az online térben, ha megvalósulnak azok az ötletek, amelyeket az ANDONIK 4s tagjai felvetettek.

A műsorból sok minden kiderül a pókerrel kapcsolatban, még az is, hogy mennyi szerencse kell ahhoz, hogy valaki nyerjen. Érdemes megnézni, a videót, hiszen ez egy történelmi felvétel: innentől indulhat el Korda György a virtuális hódító útjára.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.

2021. Április 13. 18:39, kedd | Bulvár

Könyv jelent meg Diego Maradona életéről

Az isteni Diego Maradona címmel jelent meg életrajzi könyv a 2020. november 25-én, 60 évesen elhunyt világklasszis argentin labdarúgóról.

2021. Április 07. 17:07, szerda | Bulvár

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét - értesült a The Hollywood Reporter.