Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2013. Október 31. 16:13, csütörtök | Helyi

Kocsmai verekedés ügyében nyomoznak Cegléden

Kocsmai verekedés ügyében nyomoznak Cegléden

Egy öltönyös férfit keres a rendőrség

  • Kocsmai verekedés

Ismeretlen tettes ellen indult eljárás garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztályán.

A Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletére az Országos Mentőszolgálat ceglédi diszpécsere tett bejelentést 2013. október 24-én arról, hogy egy ceglédi büfében egy sérült férfi fekszik a földön, akit egy másik vendég bántalmazott. A helyszínre kiérkező ceglédi járőr megállapította, hogy a bejelentést megelőzően az ismeretlen elkövető bement a vendéglátóhelyre, ahol szóváltásba keveredett a sértettel, akit megütött, majd távozott. A sértettnek kórházi ellátást igénylő sérülése keletkezett a bántalmazás következtében. A rendelkezésre álló személyleírás alapján az ismeretlen elkövető kb. 180 cm magas és sötét öltönyt viselt a bűncselekmény elkövetésekor.

A Ceglédi Rendőrkapitányság kéri a lakosságot, hogy amennyiben a bűncselekmény elkövetésével vagy az ismeretlen elkövető kilétével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, hívja a Ceglédi Rendőrkapitányságot a 06-53/310-066-os telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es hívószámokon, valamint a Telefontanú +36-80/555-111 ingyenesen hívható (h.-cs.: 8.16, p.: 8-13) zöld számán.

  • Biciklit akart lopni

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat Sz. Lajos 44 éves abonyi lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A szolgálatot teljesítő járőröket 2013. október 24-én Abony, Vasút út környékén két állampolgár állította meg azzal, hogy ismeretlen tettes a vasútállomás nyilvános kerékpártárolójából kerékpárt próbál eltulajdonítani. A helyszínre érkező járőrök a bűncselekmény elkövetése közben tetten érték Sz. Lajost, akit elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. Ellene a további eljárást- szabadlábon hagyása mellett- a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

  • Színesfémtolvajt fogtak

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt R. Sándor 28 éves ceglédi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 28 éves ceglédi férfi 2013. október 28-án a hajnali órákban a kerítés átmászását követően bement Cegléden egy lakatlan ingatlan udvarára, feltörte az ott lévő gazdasági épület ajtaját és onnan színesfémet tulajdonított el. A kiérkező járőrök- állampolgári bejelentés alapján- R. Sándort elfogták és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására