Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Január 07. 16:00, szombat | Helyi
Forrás: infoCegléd

Kocsilopás, testi sértés, erőszakos közösülés

Kocsilopás, testi sértés, erőszakos közösülés

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén december 26. és január 01. közötti időszakban átlag körüli 54 bűncselekményt történt, azonban ez az előző hetinél 10-zel több volt.

Az összes bűncselekményszámból a lopások száma 40 volt, mely az elmúlt hetinél 25-tel több. A városok vonatkozásában stagnálás volt a jellemző, míg a kisebb települések tekintetében vegyes képet mutatott.

4 esetben került sor kiemelt bűncselekményi kategóriában nyomozás elrendelésére, egy esetben súlyos testi sértés, egy esetben erőszakos közösülés, míg két esetben gépkocsi lopás miatt.

Az egyik gépkocsi lopás Cegléden történt. Az ismeretlen elkövető egy évek óta használaton kívüli, műszaki nélküli, 80.000-Ft értékű VW Polo típusú gépjárművet tulajdonított el.
A másik gépkocsit Csemőből tulajdonították el, mely szintén forgalomból kivont, üzemképtelen kb. 1000.000-ft-ot érő Trabant volt.

A testi sértést a kórház jelentette be, mely szerint a női sértettet az élettársa bántalmazta ceglédi lakásukon, aki ennek következtében 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülést szenvedett.

Az erőszakos közösülés Abonyban történt, itt a férfi elkövető élettársával akart közösülni, aki erre nem volt hajlandó, ezért az elkövető őt bántalmazta, fojtogatta, minek következtében a sértett az eszméletét is elvesztette. Az eseményeket a sértett édesanyja észlelte és ő értesítette a rendőrséget is.

A fenti esetek ismeretében felhívjuk a figyelmet, hogy a forgalomból kivont járműveket is jobban őrizzék, mert mások még ebben is fantáziát látnak.
Ismét felhívjuk a figyelmüket, hogy a családi konfliktusokat békés úton próbálják rendezni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció