Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Április 12. 15:29, kedd | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Kétzongorás koncertturné

Kétzongorás koncertturné

A két művész Makoto Kuriya és Sárik Péter koncertturnéjának 2. állomásaként járt városunkban, ahol hangos sikert arattak.

Az est két távoli kontinens zenei világát egyesíti, tolmácsra azonban nem volt szükség, hiszen a művészek a jazz világnyelvén beszélnek. A duó két kontinenst is érintő turnéját a hazai városok után Londonban a Steinway Fesztiválon folytatja, végül Tokyoban a város legnagyobb zenei klubjában a Blues Alleyban adnak két koncertet. Tavalyi sikeres budapesti koncertünket követően határozta el a két művész, hogy folytatják együttműködésüket.

A Bolygomusic segítségével létrejött egy magyar-angol-japán turné, melynek nyitókoncertjére a Budapest Jazz Clubban kerül sor.  A Japánban történt sajnálatos események egyértelművé tették számunkra, hogy össze kell fognunk és a saját eszközeinkkel segítenünk kell - a koncert teljes bevételét a földrengés sújtotta családok megsegítésére ajánljuk fel.
A felajánlások célba juttatásáról a Magyar Máltai Szeretetszolgálat gondoskodik. 

A koncert igazi siker volt Cegléden is, ahol a hallgatóság meggyőződhetett a két művész összehangolt játékának sikerében.

Fotó: Kisfaludi István

Címkék: koncert

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció