Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Augusztus 06. 08:38, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Kétkilónyi kábítószert foglaltak le a rendőrök Budapesten

Kétkilónyi kábítószert foglaltak le a rendőrök Budapesten

Másfél kilogramm amfetamint és félkilónyi kábítószergyanús tablettát foglaltak le a rendőrök a főváros XIV. kerületében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon.

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indult nyomozás - írták -, miután egy férfi feljelentést tett az ügyben.

Az ügy előzménye, hogy a férfit Rotterdamban megkérték, vigyen el egy csomagot Budapestre. Neki azonban gyanús volt a küldemény, ezért kinyitotta, és édesség meg illatszer mellett több fémdobozt, valamint több mint háromkilónyi "paszta állagú anyagot" talált.

A férfi bevitte a csomagot a XIV. kerületi kapitányságra, a nyomozók pedig megtalálták benne a tablettákat és az amfetamint.

A nyomozás során három férfi és egy nő került a rendőrök látóterébe, akik drogot akartak Hollandiából behozatni.

Az ügy szereplői közül három embert elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki, egy ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki - derül ki a rendőrségi közleményből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.