Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Április 24. 07:01, kedd | Belföld
Forrás: OrintPress

Két új járatot indít Debrecenből a Wizz Air

Két új járatot indít Debrecenből a Wizz Air

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy két új útvonalat indít Debrecen, illetve a holland Eindhoven és a milánói Malpensa repterek között.

A járatok 2012 decemberétől, kezdetben hetente kétszer indulnak majd Debrecenből

A már meglévő londoni járattal együtt a debreceni útvonalak körülbelül 100 000 utast szállítanak az első évben, és mintegy 100 új munkahelyet teremtenek a városban. Szintén ma jelentették be, hogy megkezdődött a vállalat téli menetrend szerinti jegyértékesítése, amely során a múlt évhez képest hat útvonallal többre, összesen 22 célállomásra válthatók jegyek.

A Wizz Air Debrecen-London útvonala népszerű mind az üzletemberek, mind a turisták körében, és az eindhoveni és milánói két új járat tovább erősíti majd a turizmus és a foglalkoztatás növekedését Debrecenben és vonzáskörzetében - áll a debreceni önkormányzat sajtóközleményében.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről