Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2011. Május 30. 08:50, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfoCegléd

Két arany a Diák II. OB-ról

Két arany a Diák II. OB-ról

Medgyes Viktor és Deák Martin ismét megállíthatatlan volt. A RESTART CVSE TS INTEGRÁL Birkózószakosztály hat versenyzőt indított az ez évi Diák II.-es (10-11 évesek) szabadfogású országos bajnokságon.

A hat fiú közül négyen a legjobb öt között végeztek, a száznegyven fős elit mezőnyben. A bajnokságnak ezúttal Tatabánya adott otthont és bár a rendezés kitűnő volt, a helyszínen lévő hivatalos mérleg megtréfált jó néhány versenyzőt (tizenöt dekával többet mért), de a verseny elnöke ragaszkodott a szigorú szabályokhoz és a fiuk két dekával sem lehettek többek a meghatározott sülycsoportoknál. Így fordulhatott elő, hogy későbbi két érmes ceglédi versenyző, csak az utolsó másodpercekben tudott bemérni. A verseny is egy kellemetlen vereséggel kezdődött a ceglédiek számára, Szivák József a 32 kg.-os súlycsoport első mérkőzésén simán nyerte 6-0 arányban az első menetet, majd a másodikban is már 7-4-re vezetett. Ekkor egy rossz mozdulata miatt, harminc másodperccel a vége előtt ellenfele váratlanul két-vállra kényszerítette. Az őt legyőző Miskolci fiú a következő fordulóban viszont simán kikapott a későbbi győztestől, így Sziváknak nem volt lehetősége a folytatásra, pedig más már nem igen állíthatta volna meg a dobogóra vezető úton. Kovács, Medgyes, valamint  Deák viszont remekelt, így ismét szép sikerrel térhettek haza a ceglédiek.


Eredmények:
32 kg (17 induló) Kovács Árpád III. 38 kg. (15 induló) Medgyes Viktor I. edzői: Kovács Béla, Szűcs András. 46 kg. (16 induló) Dömök Péter V. 69 kg. (4 induló) Deák Martin I. edzői: Pap Ferenc, Pap Attila

Szűcs András vezetőedző

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 24. 16:32, péntek | Helyi sport

Kikapott az FTC második csapata Cegléden

2021. Szeptember 20. 12:29, hétfő | Helyi sport

Győzelem a Salgótarján ellen

2021. Augusztus 02. 09:36, hétfő | Helyi sport

Keszthelyi Luca az észtországi U 20-as atlétikai EB-n!