Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Augusztus 01. 12:33, kedd | Helyi
Forrás: Ceglédisport

Kemény munkás hetek a Ceglédi KK SE-nél

Kemény munkás hetek a Ceglédi KK SE-nél

Hétfőn már a negyedik felkészülési hetét kezdte a Ceglédi KK SE felnőtt csapata, akik a második héten edzőtáborba utaztak.

A táborról és az azt követő napokról Pudics Zsolt kérdezte Varga Péter másodedzőt:

- Második alkalommal voltunk a mindent igényt kielégítő Mátraházi edzőtáborban, ahol összességében tizenkilenc edzés és egy edzőmérkőzést tudhatnak maguk mögött a fiúk. Szabó András erőnléti edzőnkkel ketté vettük a társaságot minden reggel és a futást- erőfejlesztést felváltva végezték a srácok. A délelőtti és a délutáni edzések már teremben folytatódtak, ami már a technikai, taktikai elemekre épült, melyekben a védekezés volt a fő irányvonal. Megterhelő volt ez az időszak nagyon, ami meg is mutatkozott a Gyöngyös elleni edzőmérkőzésen is. A fáradság ellenére jó hangulatban teltek a napok, de sajnos kisebb sérülések is voltak. Új irányítónknak Radnicnak több edzést és a meccset is ki kellett hagynia, Borsos Tominak pedig a térdét kellett leszívni.

Teszteltünk egy szerb bal átlövőt, aki nagyon biztatóan mozgott, főleg védekezésben. Az Ő sorsáról később dönt a szakmai vezetés, szeretnénk egy igazán jó játékost találni erre a posztra, ami nem könnyű. Ezen dolgozik a vezetés. Csapatunknak új csapatkapitánya lett Pallag Péter személyében, amit egy kis összetartással meg is ünnepeltek a fiúk. Szombat délután értünk haza. A munka hétfőtől folytatódott tovább itthon, ami még mindig az erőgyűjtésről szólt, de már egyre több taktikai elemmel kiegészítve.

A tábort követő héten nem is játszottunk felkészülési mérkőzést, viszont a következő héten kettőt is, 2-án szerdán Békésen, 4-én, pénteken pedig itthon fogadjuk az Orosházát.

forrás: cegledisport.hu

#cegledikkse #kezilabdacegled #hajracegled

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció