Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Október 08. 12:24, kedd | Helyi
Forrás: ceglédi sport

,,Kapjuk össze’’ a Sporit!

,,Kapjuk össze’’ a Sporit!

Együtt a Sporiért

Városunk sportcsarnoka nevet ugyan újat kapott, de szinte nincs már olyan része, melyre ne férne rá egy alapos felújítás. Az NB I-es, és olykor nemzetközi mérkőzéseknek is helyet adó csarnok ,,több sebből is vérzik’’.

Ványi Zsolt, az intézmény igazgatója a cegledisport.hu-nak tett nyilatkozatában elmondta, hogy a saját hatáskörükhöz tartozó feladatokat (öltözők festése, alapszintű felújítások, karbantartások) minden évben elvégzik ugyan, de anyagi forrás hiányában az olyan igazán fontos felújításokra, mint a csarnok szigetelése, vagy a világítás rekonstrukciója, már nincs lehetőség. Ezen felül, több olyan apróbb, de annál égetőbb feladat is van, ami balesetveszélyessége miatt nem tűr halasztást. Ilyen például a csarnok lépcsőjének felújítása is.

A Cegléd Sportjáért Közalapítvány szeretne segíteni, ezért október 27-én vasárnap jótékonysági napot szervez a Gál József Sportcsarnok javára. Ezen a napon nyolc csapat fog versenyezni egymással, melyekben Cegléd kiemelkedő sportolói, közéleti személyek és gyerekek mellett a “celeb világ” néhány tagja is pályára lép. A versenyszámokról és a részletes programról hamarosan beszámolunk.

A Cegléd Sportjáért Közalapítvány kéri azokat a vállalkozókat és mesterembereket, akiknek van lehetősége, ajánlja fel tudását, kétkezi munkáját, eszközeit, vagy pénzbeli segítségét, hogy a rendezvény 500 Ft/fős belépődíjaiból befolyt összeget kipótolva együtt előteremtsük a fenti munkákhoz szükséges pénzt.

mail: cegledisport@gmail.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció