Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2013. Október 22. 11:52, kedd | Bulvár
Forrás: manna.ro

Kamera előtt vetkőzött a rendőr (videó)

Kamera előtt vetkőzött a rendőr (videó)

Egy Massachusetts-i rendőr saját magát videózta vetkőzés közben – egy valóságshowra készült, internetes celeb lett helyette.

A férfi nagyon megörült, amikor megtudta, hogy városában egy valóságshowt forgatnak, és, mivel nagyon szeretett volna bekerülni, videóra vette, amint vetkőzés közben az életéről mesél. A felvételt feltöltötte az internetre, de balszerencséjére a showt lefújták, és a film csak most lett publikus, három évvel a „forgatás” után.

A rendőrség jelenleg vizsgálódik, azt próbálják megállapítani, hogy szükséges-e felfüggeszteni a rendőrt. Erre csak egyetlen indokuk van: a videón egyenruhát viselt a férfi.

Címkék: rendőr, színes

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.