Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Február 17. 11:18, péntek | Helyi
Forrás: infoCegléd

Újra behavazott

Újra behavazott

Nem tudni, hogy Holle Anyó vagy Szent Péter, vagy esetleg kettejük együttműködésének jóvoltából, de már megint hull, csak hull az „égi áldás”.

Épp, hogy csak eltűnt az utolsó kis mellékutcáról is a hó, ma reggel újabb több cm hullott a helyébe. A hirtelen jött utánpótlás több felé okoz fennakadásokat.

A havazás és a hóátfúvások miatt péntek kora reggel balesetek, útlezárások nehezítik a közlekedést, sok helyen pedig teljesen járhatatlanná váltak az utak.

A 44-es főúton Kecskemét közelében árokba csúszott egy kamion, a baleset helyszínén félpályás útzár van érvényben, de a műszaki mentés miatt egy rövid időre teljesen le fogják zárni az érintett útszakaszt. Óvatosan vezessünk, mindenkit hazavárnak!
A Mávinform információi szerint a ceglédi vonalon egyelőre nem okoz fennakadásokat a havzás.

Szombaton átmenetileg csökken a felhőzet és főleg a délelőtti órákban többórás napsütés is lehet. Elszórtan fordulhat elő hószállingózás, hózápor. Tovább enyhülhet az idő.

Vasárnap ismét nedves levegő alakíthatja a Kárpát-medence térségének időjárását, északnyugat felől egyre többfelé eredhet el az eső, havas eső, melyet - az érkező hideg levegő hatására - havazás válthat fel. +5 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

A jövő héten további enyhülés valószínű.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció