Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2018. December 19. 07:56, szerda | Helyi

Jótékonysági ételosztás Cegléden a Szabadság téren

Jótékonysági ételosztás Cegléden a Szabadság téren

Cegléd város legnagyobb munkáltatójától, az Infineontól indult egy kezdeményezés, melyhez örömmel csatlakozott Cegléd város vezetése is.

December 21-én a Szabadság téren 11 órától 400 adag meleg étellel várják együtt a rászorulókat. Az összefogás példaértékű, melyhez csatlakozott a Kisméhecske kifőzde is.

Az Infineon fontosnak tartja a ceglédi lakosok, szervezetek támogatását. Hosszú évek óta a Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló Gondozó Otthonhoz juttatja el pénzadományát karácsony közeledtével, mint ahogy tette ezt ebben az évben is.

A vállalat vezetése hisz az összefogás erejében, így próbál minél több jó ügy mellé,
vagy élére állni. Idén első ízben a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és
Gyermekjóléti Központ keretein belül működő működő Családsegítő Szolgálatot kereste meg az Infineon, hogy közösen teljesítsék gyermekek karácsonyi kívánságait. A vállalat nagy, közös karácsonyfájára kihelyezett kívánság-leveleket egy nap alattelvitték a dolgozók, akik egymással összefogva valósítják meg közel 60 gyermek karácsonyi kívánságát– mosolyt csalva ezzel az arcukra. Ez egy igazán szép példa arra, hogy a társadalmi felelősségvállalás nem csak egy vállalat, hanem a dolgozók ügye is lehet.

Jó olvasni olyan kezdeményezésekről, amelyekben helyi szervezetek, vállalatok jótékonyságra fordítanak időt, energiát az adventi időszakban. Bízunk benne, hogy sokan magánemberként vagy helyi vállalkozásként a maguk módján a jövőben csatlakoznak és támogatnak helyi, ceglédi rászorulókat.

Mert adni öröm!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 16:42, hétfő | Helyi

Szúnyoggyérítés - lakossági tájékoztató, Cegléd

2019. Június 13. 19:15, csütörtök | Helyi

Nyári kutyabajok ellen

Nyáron jóval több veszélyforrás leselkedik kedvenceinkre, hiszen a több szabadban töltött idő alatt megnő a fertőzésveszély és az allergiás tünetek is kiújulhatnak. Tegyünk róla, hogy kutyus is erős immunrendszerrel vágjon neki a mele