Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Július 09. 00:00, kedd | Helyi sport
Forrás: ceglédhandball

Jönnek – mennek a kézisek

Jönnek – mennek a kézisek

Indul az új szezon

A szurkolók nagy izgalommal várják a Ceglédi KK SE hivatalos bejelentését, kik maradnak és kik jönnek a távozók helyére. A játékos keret változásáról Kökény István vezetőedzővel beszélgettünk. Kik azok a játékosok, akik már nem ceglédi színekben folytatják pályafutásukat?

Egyik kubai játékosunk sem fog nálunk játszani a következő szezonban. José Savonnak lejárt a szerződése, amit nem hosszabbítottunk meg. Vele meg voltunk elégedve, de fiatal játékosokkal kell erősítenünk. Misael Iglesiasnak még érvényes szerződése lenne, de felbontottuk, mert nem voltunk megelégedve az edzés munkájával és a teljesítményével sem. Tóth Edmond, aki alig játszott sérülései miatt, sem marad nálunk, de szerintem már máshol sem fog játszani. Sajnos Gyöngyösre igazolt Atsushi Mekaru, akinek még lett volna helye a csapatban, de szeretné magát megmérettetni több közegben is. Eligazolt tőlünk Dobó Zsolt is, mert olyan ajánlatot kapott Mezőkövesdről, amivel nem tudunk és nem is akarunk versenyezni.

Népes az érkezők tábora is, két junior válogatott Bősz Dániel Pécsről, Lászlai Szabolcs Orosházáról, Tatáról pedig az ugyancsak fiatal Endrédi Dezső került Ceglédre. Két játékos - az átlövő Ivan Perisics, valamint az irányító Mirko Vujovics - Montenegróból érkezik a csapathoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem