Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2013. Január 16. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Jön a Gyula-kártya a turistáknak

Jön a Gyula-kártya a turistáknak

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. mint Gyula város TDM Szervezete 2013 tavaszán bevezeti a Gyula-kártya rendszert, mely számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatást biztosít a városba érkező turistáknak. A szervezet az elektronikus kártyán keresztül olyan termékplatformot kínál az itt megszálló vendégeknek, melyben integráltan jelennek meg Gyula vonzerői és kulcsfontosságú turisztikai termékei – közölte Komoróczki Aliz, a cég ügyvezetője a Gyulai Hírlappal.

A Gyula-kártya ezen termékek megjelenítése révén olyan kommunikációs eszközként fog működni, amely a fürdőn és a kultúrán keresztül a gasztronómiáig egyszerre képes közvetíteni mindazt, amit Gyula a turista számára jelenthet. A kft. a kártyarendszer hatékony működése érdekében többszintű kommunikációs tevékenységet folytat, hogy a rendszer nyújtotta előnyökkel a leendő turistákat már a döntési folyamat során megismertesse.

Az ügyvezető a részletekről elmondta, a kártyához kapcsolódó kártyaelfogadó helyeket és szolgáltatásaikat a www.visitgyula.com és a card.visitgyula.com turisztikai portálon népszerűsítik. A Gyula-kártya fontos szerepet kap a cég turisztikai marketing tevékenységében, és az országos médiumok mellett a 2013. évi Budapesti Utazási Kiállításra készült kiadványokban, prospektusokban is megjelenik. A városban plakátokon, információs táblákon, valamint az évente négyszer szezonális jelleggel, több ezer példányban megjelenő ingyenes VisitGyula Card Magazinnal hívják fel a turisták figyelmét a kártyához kapcsolódó szolgáltatásokra.

A cég kéri, hogy azok, akiknek a Gyula-kártya felkeltette érdeklődését, és a rendszerhez csatlakozva kedvezményes szolgáltatásokkal szeretnék forgalmukat növelni, töltsék ki a Tourinform Irodában beszerezhető adatlapot és nyilatkozatot, melyet aláírva és lebélyegezve 2013. január 18-ig kell eljuttatni az irodába.

Címkék: turisztika, utazás

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 22. 08:00, péntek | Belföld

Kínai partnerrel közösen gyárthat mellékvonali motorvonatokat a MÁV Szolnokon

Kínai partnerrel közösen gyárthat mellékvonali motorvonatokat a MÁV Szolnokon - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel.

2021. Január 22. 07:00, péntek | Belföld

Hat közlekedési összeköttetés jön létre Szlovákia és Magyarország között

Hat új közlekedési összeköttetés jön létre 2023-ig Magyarország és Szlovákia között, köztük három híd az Ipolyon

2021. Január 22. 06:00, péntek | Belföld

Egy nap alatt négy őzt gázoltak el Borsodban

Egy nap alatt négy őzt gázoltak el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján, ahol a járművezetőktől azt kérték:

2021. Január 22. 05:11, péntek | Belföld

Változékony idő várható a hétvégén

A hétvégén kezdetben enyhe, sokfelé napsütéses lesz az idő, majd egyre többfelé várható csapadék: eleinte eső, majd havas eső, hó is. Vasárnaptól lehűlés kezdődik.