Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek

2017. Május 01. 09:42, hétfő | Helyi
Forrás: Ceglédisport

Jól küzdöttünk, de kikaptunk

Jól küzdöttünk, de kikaptunk

A férfi kézilabda NB I utolsó hazai mérkőzését játszotta pénteken este a Ceglédi KK SE.

A vendég Orosháza a tabella hetedik helyét szerette volna bebiztosítani ceglédi győzelmével, míg a CKK SE a szép hazai búcsú reményében lépett pályára. A mérkőzés első tíz percében nyolc hazai lövésből hatot megfogott a Szabó a vendégek hálóőre, de a jó védekezésnek köszönhetően mégis csak két góllal tudott vezetni az Orosháza, amit a szünetig meg is tartottak. A második játékrész elején négyre növelték a különbséget, de a jól küzdő ceglédi fiúk újra felzárkóztak. 19-20 után felváltva estek a gólok, de a Buday tanítványok több könnyű találatot szereztek. Összességében izgalmas mérkőzést láthattak a kilátogató szurkolók, és ha kis különbséggel is, de az Orosháza végig vezetve nyerte meg a találkozót. A kezdő sípszó előtt Borsos István a Ceglédi KK SE tulajdonosa ajándékkal kedveskedett a szezon végén leköszönő ceglédi játékosoktól. Bíró Balázs, Tóth Norbert, Bősz Dániel, Gidai Máté és Fiar Dániel eddigi játékát a szurkolók vastapssal köszönték meg.

CEGLÉDI KK SE – OROSHÁZI FKSE-LINAMAR 24 – 25 (11–13)

CEGLÉD: Pallag – HÓDI 5, Andjelic 3, Szabó B., Bíró 1, PERISIC 10/3, Gidai 1 Csere: Bősz, Mojsilov (kapusok), Dávid, Müller, Grbovic 3, Borsos 1, Megyeri Edző: Nagy Károly

OROSHÁZA: SZABÓ L. – Komporály 1, Ferenczi 1, Srsen, Milas 2, Markoski 2, Németh L. 3 Csere: Herdeczki, Miklós (kapusok), KNEZEVIC 7/3, RADOJEVIC 4, Antal 1, Morva, Tárkányi 1, Németh G. 3, Pásztor Edző: Buday Dániel

Cegléd, 600 néző. V: Herczeg, Südi

Az eredmény alakulása. 6. perc: 1-1, 9. p.: 2-4, 18. p.: 6-7, 20. p.: 8-8, 26. p.: 11-12, 37. p.: 13–17, 48. p.: 18–20, 51. p.: 20-21

Kiállítások: 8, ill. 8 perc

Hétméteresek: 4/3, ill. 3/3

👨 Nagy Károly: – Gratulálok az Orosházának, jól játszottak. Igazából ez egy jó meccs volt, de sajnos nem mi nyertük meg. A rengeteg tavaszi problémánk után szerettünk volna szépen búcsúzni. Kapuban nem tudtuk azt nyújtani, ami be volt tervezve, de csapatként viselkedtünk, taktikusak voltunk és két ceglédi húsz éves védekezett belső posztokon, ami már régen fordult elő ebben a városban.

👨 Ivan Perisic: Nagyon akartunk ezen a meccsen is, de kijött az, hogy az utóbbi időben mennyi sérültünk volt. Többen nem bírtak végig játszani, mert nincs erő, mert most jöttek vissza. Az akaraton egyáltalán nem múlt. A végén lett volna lehetőségünk az ikszre, de elfáradtunk és agyban már nem tudtunk eléggé koncentrálni.

👨 Budai Dániel: – Nagy küzdelem volt, büszke vagyok a csapatomra. Novemberben nagyon mélyen voltunk, most pedig megszereztük a hetedik helyet. Óriási eredmény, nagyon fontos pontokat szereztünk.

👨 Németh Gábor. – A hetedik hely megszerzése kiemelkedő eredmény a mi kis csapatunkhoz képest. Novemberben tényleg nagyon mélyen voltunk, de most két pontért jöttünk, amit okos játékkal meg is szereztünk.

forrás: cegledisport.hu
fotó: Kisfaludi István

#cegledikkse #kezilabdacegled #hajracegled

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 16:59, hétfő | Helyi

Tizedik alkalommal tartottak Menyegző Fesztivált Cegléden

14 kiállító várta a nagy nap előtt álló párokat.

2020. Február 24. 16:56, hétfő | Helyi

Fasori munkálatok indultak

Megkezdődtek a köztéri fasori munkálatok, és a hozzá kapcsolódó szállítási feladatok is.

2020. Február 24. 16:49, hétfő | Helyi

Nagy László Lázár grafikusművészre emlékeztek

Nagy László Lázár emlékére nyílt kiállítás a Művelődési Központban.

2020. Február 24. 09:53, hétfő | Helyi

Télűzés tánccal

Télűző kiszebáb égetésre és persze táncra hívta az érdeklődőket február 19-én a Cegléd Táncegyüttes.