Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Július 24. 08:03, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Jogosítvány nélkül okozott balesetet, majd elhajtott

Jogosítvány nélkül okozott balesetet, majd elhajtott

A kiskunhalasi rendőrök pár órán belül elfogták a 26 éves férfit. A nyomozást a napokban lezárták, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek.

Bevásárolni tartott Kiskunhalason egy fiatal pár egyikük 13 éves öccsével idén április elején, amikor egy kereszteződésben oldalról beléjük csapódott egy autó. A balesetet az okozta, hogy a balról közlekedő jármű figyelmen kívül hagyta a kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát.

A szabályosan közlekedők még fel sem tudtak ocsúdni a történtekből, amikor a baleset okozója már elhajtott a helyszínről. Az ütközésben a hátul ülő gyermek könnyű sérüléseket szenvedett. A cserbenhagyó szerencsétlenségére elhagyta a rendszámtábláját a helyszínen, mely alapján a rendőrök azonnal beazonosították és pár órán belül el is fogták a sofőrt – közölte a rendőrség.

A 26 éves férfit segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt hallgatták ki, aminek során beismerte bűnösségét. A gyanúsított azt is elmondta, hogy azért hajtott el a helyszínről, mert nem volt vezetői engedélye és megijedt a következményektől. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság egyenruhásai engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást folytattak, a bűncselekmény vizsgálatát pedig a napokban befejezték, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére