Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 30. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Joel Coen Macbeth-filmet rendez Denzel Washington és Frances McDormand főszereplésével

Joel Coen Macbeth-filmet rendez Denzel Washington és Frances McDormand főszereplésével

Joel Coen Macbeth-filmet rendez Denzel Washington és Frances McDormand főszereplésével - írta meg a Variety.com.

A többszörös Oscar-díjas Joel Coen maga írja a forgatókönyvet a Shakespeare-tragédia nyomán, és a filmet még idén le is akarja forgatni. A Variety értesülése szerint azonban szokásától eltérően ezúttal nem dolgozik együtt testvérével, Ethan Coennel.

A kétszeres Oscar-díjas Denzel Washington Macbeth szerepét kapta, feleségét pedig a szintén Oscar-díjas McDormand alakítja majd.

Washingtonnak sűrű napjai lesznek, először a Warner Bros. Little Things című filmjét forgatja, ezt a Macbeth követi, majd belefog következő saját rendezésébe, a Journal for Jordan című filmbe, amelyben Michael B. Jordan játszik.

A színész legutóbbi, A védelmező 2. című akciófilmje 190 millió dolláros (54 milliárd forintos) kasszával zárta globális jegybevételeit. Washington 2016-ban a Kerítések című filmet, korábban az Antwone Fisher élete és az Érvek és életek című életrajzi drámákat jegyezte rendezőként.

A Coen fivérek a tavalyi díjszezonban a Buster Scruggs balladája című westernjükkel szerepeltek, amelyet a Netflixnek készítettek. A produkció, amelyet együtt írtak és rendeztek, forgatókönyvéért Oscar-jelölést kapott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.