Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Március 07. 13:43, hétfő | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Jó kezdés a szezon nyitón

Jó kezdés a szezon nyitón

A Restart-Ceglédi VSE labdarúgó csapata 2011. március 04.-én, idegenben lejátszotta a tavaszi idény első bajnoki mérkőzését.

BŐCS SPORT KFT - RESTART-CEGLÉDI VSE 0-1

Gólszerző: Balog Marcell (13. perc)

A Ceglédi VSE az alábbi összeállításban lépett pályára:

Miski Z. – Mojzes R., Kurucsai M., Buzás V., Vincze Z., - Kenderes Z. (Odrobéna P.), Koncz Zs., Nagy L., Nagy T. (Ladiszlai K.), - Balog M. (Juhász D.), Medgyesi L.

A kezdőrúgás után a ceglédi csapat támadó szellemben lépett fel, aminek köszönhetően a 13. percben egy középpályán történt labdaszerzést követően Medgyesi vezette a labdát az ellenfél kapuja felé, majd indította Balogot, aki 13 méterről a kapu bal alsó sarkába lőtt. Ezzel megszerezte első ceglédi gólját és a Cegléd javára a vezetést. Az első félidőt ceglédi mezőnyfölény jellemezte, több helyzettel, amelyek sajnos nem érettek góllá. Az ellenfél egyszer veszélyeztette kapunkat, igaz akkor komolyan, de szerencsére a helyzet kimaradt.

A második félidőben a középkezdés után Medgyesi hagyott ki egy szinte kihagyhatatlan helyzetet. Ezt követően a mezőnyben folyt a játék, különösebb gólveszély nélkül. A ceglédi csapat három helyen cserélt, Kenderes helyett Odrobéna, Balog helyett Juhász, Nagy T. helyett Ladiszlai lépett pályára. A Ceglédi VSE küzdelmes mérkőzésen megszerezte a három pontot és megkezdte a felzárkózást.

Ványi Zsolt vezetőedző a mérkőzés után visszafogottan azt nyilatkozta, hogy megküzdöttünk a győzelemért, de sokat kell még dolgozni a további sikerekért.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szurkolókat, hogy a 2011. március 12.-én 14:30 órakor kezdődő
Restart-Ceglédi VSE – DVSC DEAC bajnoki mérkőzésre a belépés ingyenes lesz.

Minden szurkolót szeretettel várunk. Hajrá Cegléd!!!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció