Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. December 21. 23:03, szombat | Helyi sport

Jó célért nosztalgiáztak

Jó célért nosztalgiáztak

Jótékonysági kézilabda napok

December 15-én és 20-án Jótékonysági kézilabda napokat tartottak a Gál József Sportcsarnokban.A Cegléd Sportjáért Közalapítvány, a Ceglédi KK SE és a Ceglédi Kék Cápák SE közös szervezésű akciója a Ceglédi Családsegítő Szolgálat és a helyi Vöröskereszt számára gyűjtött adományokat.

December 15-én a ceglédi kézilabdás lányok várták a plüssjátékokat, melyekből egy egész szektornyi érkezett. Most pénteken a Ceglédi KK SE és a Cegléd Öregfiúk (80-90-es évek ceglédi játékosai), valamint a Ceglédi Kék Cápák és a Nosztalgia Válogatott (egykori válogatott játékosok) összecsapása várta az adományozó érdeklődőket.

A felhívásratöbb mint kétszáz szurkoló látogatott ki a Gál József Sportcsarnokba.

A találkozókra a belépődíj helyett egy ajándékcsomagot vártak mindenkitől a szervezők. A kézilabda barátok és a játékosok kitettek magukért, mert több csomag gyűlt össze, mint amennyien a sportcsarnokban jelen voltak.

A Ceglédi Kék Cápák játékosai mézeskalácsot sütöttek és az így készült 50 csomag édességgel járultak hozzá a gyűjtéshez. A tömérdek játékot, ruhát és tartós élelmiszert a programok végeztével a Vöröskereszt és a ceglédi Családsegítő Szolgálat képviselői vették át, akik néhány napon belül szétosztják a rászorulóknak.

fotó: Kisfaludi István
Jótékonysági Kézilabda Gála - FOTÓK

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem