Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2020. Március 21. 14:52, szombat | Helyi
Forrás: cegled.hu

Jansik Szilárdot köszöntötték

Jansik Szilárdot köszöntötték

Dr. Csáky András polgármester úr és Hegedűs Ágota alpolgármester asszony köszöntötték Jansik Szilárdot, a vízilabda Európa-bajnoki címe kapcsán.

Jansik Szilárd talán nem túlzás azt mondani, hogy pályafutása legszebb éveit éli az elmúlt időszakban, hiszen 2017 óta egyre nagyobb számban sorakoznak dicsőségfalán az aranyérmek. Klubjával 2019-ben mindent megnyert, amit csak lehetett, Magyar bajnoki címmel, Magyar Kupa, Bajnokok Ligája és Európai Szuperkupa győzelemmel büszkélkedhet. De ezek mellett a nagyszerű sikerek mellett, minden sportoló vágya és álma, hogy az adott sportág válogatottjába bekerüljön, majd ott is minél jobb eredményt érjen el.

Ennek az álomnak a beteljesítése különösen nehéz és sok munkát kíván egy olyan sportágban, ahol hazánk kétségtelenül a világelitbe tartozik. Szilárd ezt az álmot valóra váltotta. Január 27-én Budapesten Európa-bajnok lett.

Ez alkalomból köszöntötte őt a város vezetése, megköszönve, hogy hazánknak és szülővárosának a magyar válogatott tagjaként ismét dicsőséget hozott. Ne feledjük, Szilárd még csak 25 éves, így bízunk benne, hogy köszönthetjük még őt a jövőben is nagyszerű sikerei után. Talán már idén a Tokiói Olimpiáról hazatérve. (Ha megrendezésre kerül)

Címkék: vízilabda Cegléd

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 27. 11:00, péntek | Helyi

Szombattól életbe lép a kijárási korlátozás

Kijárási korlátozás tájékoztató

2020. Március 27. 06:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 25. 17:57, szerda | Helyi

Ingyenes parkolás és lakbérfizetési könnyítés a veszélyhelyzet alatt

Rendkívüli sajtótájékoztat tartott dr. Csáky András polgármester és Hegedűs Ágota alpolgármester szerda délután.

2020. Március 25. 15:28, szerda | Helyi

Ceglédi Civil Összefogás

Ceglédi Civil Összefogás néven hoztak létre egy csoportot.