Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. Május 27. 06:14, szerda | Sport
Forrás: mti

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták

Elrendelte egy hónapra a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság egy 19 éves férfinak, aki vasárnap hajnalban ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, kivilágítatlan autójával elgázolt egy kerékpárost Nyíregyházán,

majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A cserben hagyott áldozat a kórházban meghalt.

Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: a férfi a Korányi Frigyes út melletti szervizúton ütötte el az úttest közepén kerékpározó sértettet. A gyanúsított az ütközés után segítségnyújtás nélkül elhagyta a baleset helyszínét, az elgázolt kerékpáros a kórházban belehalt sérüléseibe.

A halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés és segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsított fiatal férfi esetében fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne a hatóságok elől, vagy tanúk befolyásolásával megnehezítené a bizonyítást - indokolta a bíróság döntését a sajtószóvivő.

A végzést az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és védője szabadlábra helyezésért, illetve bűnügyi felügyelet elrendeléséért fellebbezett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.