Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Február 26. 15:21, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Ittas vezetés, elsőbbség meg nem adása, figyelmetlenség

Ittas vezetés, elsőbbség meg nem adása, figyelmetlenség

Nem kell sok a balesetnek

Az elmúlt héten a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

1. Február 19-én a délelőtti órákban Cegléd belterületén, a Széchenyi út és a Jászberényi út kereszteződésében történt egy anyagi káros közlekedési baleset. A balesetet okozó gépjárművezető a felelősségét a helyszínen elismerte. A baleset során közel 100.000.- forint anyagi kár keletkezett.

2. Február 19-én Dánszentmiklós belterületén intézkedtek a rendőrök egy ittas autóssal szemben, aki balesetet okozott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, csupán anyagi kár keletkezett. A járművezető ellen eljárás indult a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán.

3. Február 20-án a délelőtti órákban Tápiószőlős belterületén történt egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset. Egy gépkocsivezető várakozás céljából megállt a település egyik utcájában, majd körültekintés nélkül szállt ki az autójából. Amikor az autó ajtaját kinyitotta, a mellette elhaladó kerékpáros annak nekiütközött és felborult. A biciklist a mentők kórházba szállították.

4. Ittas járművezetés elkövetése miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, mivel 2013. február 22-én a délelőtti órákban Cegléd belterületén egy tehergépjármű vezető figyelmetlenül tolatott járművével és egy szabályosan várakozó autónak ütközött, majd az út melletti árokba hajtott. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

5. Cegléden az összekötő és a Bajza utca kereszteződésében 2013. február 22-én 14 órakor történt közlekedési baleset, melynek oka az elsődleges adatok szerint az elsőbbség meg nem adása volt. Az ütközés során egy személy szenvedett könnyű sérülést.

6. Szintén február 22-én, Csemő lakott területén kívül, az Ereklyési úton történt egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. Az intenzív havazás miatt csúszóssá vált úton két autó ütközött össze. A mentők a helyszínről három személyt szállítottak kórházba, az elsődleges adatok szerint könnyű sérülésekkel.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság
a fotó csupán illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció