Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 10. 16:37, vasárnap | Helyi
Forrás: infoCegléd

Itt nem áztak el a vízilabdás lányok

Itt nem áztak el a vízilabdás lányok

Borkóstolóval zárták a női vízilabda válogatott ceglédi edzőtáborát.

Véget ért a Magyar Női Vízilabda Válogatott ceglédi edzőtábora. A megfeszített tempóban zajló felkészítő edzések mellett városnézésre sajnos nem jutott ideje a csapatnak, ezért az edzőtábor utolsó estéjére egy hangulatos közös programot szerveztek a lányoknak.

A válogatott utolsó Cegléden töltött estéjén a Kökény és Fia Családi Borászat látta vendégül a lányokat, ahol a csapat egy könnyed borkóstolón pihenhette ki a hosszú edzések fáradalmait. A borkóstolóra Merész András, szövetési kapitányon kívül a stáb több tagja is elkísérte a lányokat.


A válogatott tagjait Kökény Benő, a pincészet vezetője fogadta, aki rövid köszöntője után a borászat több különleges borával ismertette meg a résztvevőket, akiknek a finomabbnál finomabb borok végigkóstolásán kívül lehetőségük volt körbejárni az újonnan felújított borászatot.


A jó hangulatú borkóstolón alkalmunk volt néhány szót váltani a válogatott ceglédi tagjával, Czigány Dórával, aki elmondta, hogy nagyon örültek a közös program lehetőségének, és bár korábban még nem jártak a borászatban, de a hely nagyon elnyerte tetszésüket.

Dóri elmondta, hogy ugyan nagyon sok borkedvelő van a csapatban, de élsportolók lévén a bor (ugyanúgy, mint bármilyen más alkohol) az úgynevezett „tiltó lista” élén szerepel, ezért a mostani egy különleges alkalomnak számított. Közös programokra azonban tudatosan szakítanak időt, hiszen ez is fontos része a felkészülésnek. A ceglédi edzőtábor is jó lehetőség volt arra, hogy az egyébként más-más csapatoknál játszó játékosokban minél jobban erősítse az összetartást és az egymásra hangolódást.


Azt is megtudtuk Dóritól, hogy a csapat nagyon izgult Takács Orsolyáért, akin a hét elején történt rosszulléte után vakbélműtétet kellett végrehajtani, de Orsi már jobban van és két hét múlva már ismét együtt folytathatja a felkészülést a lányokkal.

A válogatott tagjai a szombat délelőtti edzést követően hagyták el a várost. A csapat jövőhéten Budapesten folytatja az edzést. A felkészülés részeként pedig a Los Angeles-i felkészítő tábor előtt a Kínai csapattal játszanak majd barátságos mérkőzést.

A felkészüléshez szerkesztőségünk nevében is sok sikert kívánunk a lányoknak!

fotó: Balga Gábor

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció