Városlista
2019. szeptember 18, szerda - Diána

Hírek

2019. Szeptember 06. 14:47, péntek | PR

Ismered a lányka ruhák három fő típusát?

Ismered a lányka ruhák három fő típusát?

Ha eljön a nyár, akkor ezzel együtt eljön az esküvőszezon és könnyű, nyári ruhák ideje is – és bizony nem csak a felnőtteknek, hanem a legkisebbeknek is.

Pörgős szoknya, masnik, színes és vidám, vagy épp letisztult és elegáns kis ruhák - a lányos anyukák bizony hamar megtapasztalhatják, hogy idő előtt eljön az a kor, amikor az öntudatossá váló kis totyogók már maguknak szeretnék kiválasztani az aznap viselt ruhácskát. Ilyenkor nincs mit tenni, csak reménykedhetünk abban, hogy a kis hölgyek ízlése nyomokban találkozik a miénkkel.


Alapvetően három típusú lányka ruhát különböztethetünk meg, amelyekből egyért biztosan megdobban majd az ő szívük is.

Mesefigurás ruhák

A különböző mesefigurás ruhákkal a legtöbb kislánynál bizony nem nagyon lehet mellé lőni. Előbb-utóbb minden kishölgy életében eljön az a pont, amikor, ha más nem, óvodai- vagy iskolai behatásra különböző rajzfilmekért kezd el rajongani. Ilyenkor hódítanak teret maguknak a különböző rajzfilmfigurás ruhácskák, melyet ezer meg ezer variációban, minőségben és méretben érhetünk el számtalan bolt és webshop kínálatában.

Színes, tarka, bohókás ruhák

Vidám, nyári színek, tarka szalagok és bájos fodrok – nincs az a szürke hétköznap, amit a kedves, színes kis ruhák ne tudnának jókedvre deríteni. Viselhetjük őket egyszínű szandállal, vagy hűvösebb időben félcipővel és vékony boleróval.
Letisztult elegancia kis- és nagyobb hölgyeknek
Ha nyár, akkor esküvőszezon, és ezt bizony a legkisebb hölgyek is pont annyira tudják élvezni, mint a felnőttek – természetesen csak akkor, ha megtaláljuk nekik az ideális ruhát, ami nem csak gyönyörű, de kényelmes is.Bár a mesefigurás és a tarka-barka ruhák nagy népszerűségnek örvendenek, sokan vannak, akik a letisztultabb, elegánsabb, klasszikusabb vonal mellett teszik le a voksukat – nem véletlenül. Egészen elképesztő, egyszerű, de nagyszerű ízléses kis opciókat találhatunk. Választhatunk például halvány, csipkés, egy, maximum két színből álló ruhakölteményt, mely nem csak esküvőn, de akár egy későbbi fotózáson, vagy családi összejövetelen is megállja majd a helyét. Kis- és nagylányok egyaránt rajongva imádják a bizonyos „pörgős szoknyákat”, melynek igazából egyetlen fontos tulajdonsága a (lehetőleg minél nagyobb) pörgés. Ezt a feladatot az erősen bővülő vagy rakott szoknyarésszel rendelkező ruhák remekül abszolválják.
Akármelyik opció mellett is döntünk, mindig tartsuk szem előtt az anyagösszetételt, hiszen nem mindegy, hogy mivel érintkezik gyermekünk bőre – sem egészsége, sem a kényelem szempontjából.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 06. 14:54, péntek | PR

Digitális vagy ofszet nyomtatást válassz?

Előretörőben van a digitális nyomtatás, sőt a 3D verzió is, de az biztos, hogy a hagyományos technológiáknak is van létjogosultsága. Mit érdemes tudni a különféle nyomdai lehetőségekről? Mit mire használnak a szakmában?

2019. Szeptember 06. 14:52, péntek | PR

Az örökzöld és egészséges kert titka: rotáló kapa kezdő kerttulajdonosoknak

A rotációs kapa, azaz a rota kapa vagy másnéven kapálógép, az a kerti gép, amelyet nem használnak még annyian, mint amennyi embernek szüksége lenne rá a kertben, pedig kezdő kertészeknek ajánlott.

2019. Szeptember 06. 14:45, péntek | PR

Iskolakezdés - hogy jöjjünk ki a pénzünkből?

A tanévkezdés kérdése szinte mindenhol, minden családban kemény dió. Érdemes átgondoltan költekezni ilyenkor, és már nyár közepétől tervezni ezt az időszakot.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -