Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2019. Szeptember 06. 14:47, péntek | PR

Ismered a lányka ruhák három fő típusát?

Ismered a lányka ruhák három fő típusát?

Ha eljön a nyár, akkor ezzel együtt eljön az esküvőszezon és könnyű, nyári ruhák ideje is – és bizony nem csak a felnőtteknek, hanem a legkisebbeknek is.

Pörgős szoknya, masnik, színes és vidám, vagy épp letisztult és elegáns kis ruhák - a lányos anyukák bizony hamar megtapasztalhatják, hogy idő előtt eljön az a kor, amikor az öntudatossá váló kis totyogók már maguknak szeretnék kiválasztani az aznap viselt ruhácskát. Ilyenkor nincs mit tenni, csak reménykedhetünk abban, hogy a kis hölgyek ízlése nyomokban találkozik a miénkkel.


Alapvetően három típusú lányka ruhát különböztethetünk meg, amelyekből egyért biztosan megdobban majd az ő szívük is.

Mesefigurás ruhák

A különböző mesefigurás ruhákkal a legtöbb kislánynál bizony nem nagyon lehet mellé lőni. Előbb-utóbb minden kishölgy életében eljön az a pont, amikor, ha más nem, óvodai- vagy iskolai behatásra különböző rajzfilmekért kezd el rajongani. Ilyenkor hódítanak teret maguknak a különböző rajzfilmfigurás ruhácskák, melyet ezer meg ezer variációban, minőségben és méretben érhetünk el számtalan bolt és webshop kínálatában.

Színes, tarka, bohókás ruhák

Vidám, nyári színek, tarka szalagok és bájos fodrok – nincs az a szürke hétköznap, amit a kedves, színes kis ruhák ne tudnának jókedvre deríteni. Viselhetjük őket egyszínű szandállal, vagy hűvösebb időben félcipővel és vékony boleróval.
Letisztult elegancia kis- és nagyobb hölgyeknek
Ha nyár, akkor esküvőszezon, és ezt bizony a legkisebb hölgyek is pont annyira tudják élvezni, mint a felnőttek – természetesen csak akkor, ha megtaláljuk nekik az ideális ruhát, ami nem csak gyönyörű, de kényelmes is.Bár a mesefigurás és a tarka-barka ruhák nagy népszerűségnek örvendenek, sokan vannak, akik a letisztultabb, elegánsabb, klasszikusabb vonal mellett teszik le a voksukat – nem véletlenül. Egészen elképesztő, egyszerű, de nagyszerű ízléses kis opciókat találhatunk. Választhatunk például halvány, csipkés, egy, maximum két színből álló ruhakölteményt, mely nem csak esküvőn, de akár egy későbbi fotózáson, vagy családi összejövetelen is megállja majd a helyét. Kis- és nagylányok egyaránt rajongva imádják a bizonyos „pörgős szoknyákat”, melynek igazából egyetlen fontos tulajdonsága a (lehetőleg minél nagyobb) pörgés. Ezt a feladatot az erősen bővülő vagy rakott szoknyarésszel rendelkező ruhák remekül abszolválják.
Akármelyik opció mellett is döntünk, mindig tartsuk szem előtt az anyagösszetételt, hiszen nem mindegy, hogy mivel érintkezik gyermekünk bőre – sem egészsége, sem a kényelem szempontjából.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Február 05. 18:13, szerda | PR

Hogy vágjon bele a téli sportokba? 3 tipp a kezdetekhez

A téli outdoor sportokkal való ismerkedést a legtöbben gyerekkorukban kezdik, és ezek a hobbik sok családban generációról generációra öröklődnek.

2020. Február 05. 18:10, szerda | PR

Milliókat hozhat a hitelkiváltás

Történelmi mélyponton vannak a hitelkamatok, és ha bizonyos típusú régebbi kölcsönt fizetünk éppen vissza, nagyon megéri átváltani egy újabb hitelre.

2020. Január 22. 17:34, szerda | PR

Az extrák tengerében: mire van valóban szükségünk egy autóban?

Amikor új autó vásárlására adjuk fejünket, akkor millió és egy új információval találkozunk, számos többé-kevésbé új témába vagyunk kénytelenek beleásni magunkat.