Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Március 28. 16:38, hétfő | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Iskolai családi nap

Iskolai családi nap

Családi napot tartottak a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskolában. A családias rendezvényre az újdonsült elsősöket és szüleiket várták az iskola dolgozói.

A napsütéses szombat délelőtt idális volt a családi programhoz. Az iskola pedagógusai színes, vidám programokkal várták a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket. A megnyitón az iskola igazgatója, Valkó Endre köszöntötte a vendégeket, majd a pedagógusok zenés-táncos fellépése nyitotta meg a családi napot. A kicsik örömmel vették birtokba a számukra felállított ugráló várat és a játszóteret.  A mozgalmas programok egyaránt megmozgatták a kicsiket és a nagyokat is.  A foglalkozások között volt akadályverseny, zenés torna, kézműves foglalkozás, arcfestés, táncház, mesejáték.

Az iskolai rendezvény egyik fő célja, hogy a játékos programokkal megkönnyítse a kicsik számára az óvodából az iskolába való beilleszkedést. A közös programok alkalmával lehetőségük van a szülőknek és a leendő diákoknak az ismerkedésre is. A gyerekek nagyon élvezétk a játékos programokat, melyek után biztosan még nagyobb leleksedéssel ülnek majd be az iskolapadok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció