Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Május 23. 10:51, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Irtózatos játékvezetői hiba

Irtózatos játékvezetői hiba

Hiába voltunk jobbak, egy bíróval kevesebben voltunk.

Csapatunk Mezőkövesdre látogatott vasárnap, ahol a mérkőzés első félideje gól és igazi, komoly helyzet nélküli játékot hozott. A második 45 percet intenzívebben kezdtük és több helyzetet is kidolgoztunk. A legígéretesebb akciónk végén Medgyesi megtolta a labdát a kivetődő Szántai mellett, aki elütötte játékosunkat. Szólt is a játékvezető sípja, mi pedig örültünk, hiszen ilyen esetben tizenegyes és piros lap az ítélet. Kivéve most, mert a Mezőkövesd kapott szabadrúgást, az indoklás szerint azért, mert Medgyesi estében kézzel ért a labdához. (A mérkőzés végén visszanéztük a felvételt, egyértelmű büntető volt.).

A folytatásban is sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de vagy egy védő mentett a gólvonalról, vagy a pályán maradó Szántai bravúrral védett. A másik oldalon közben a Mezőkövesd megszerezte a vezetést, miután egy már megszerzett labda visszakerült Bogdányhoz, akinek egyik védőnkön megpattanó lövése Bácskait becsapva a kapuban kötött ki. A hajrára minden tartalék energiát mozgósítva újabb helyzeteket dolgoztunk ki, de gólt lőni nem sikerült, így maradt az 1-0.

Mezőkövesd-Zsóry - Restart-Ceglédi VSE 1-0 (0-0)

Mezőkövesd: Szántai - Nagy P., Vámosi, Elek N., Kerényi (Kaszás, 70.) - Bagi, Jeremiás (Olasz D., 60.), Irhás (Sebe, 80.) - Bogdány, Hamar, Lipusz
Cegléd: Bácskai - Tóth M., Koncz, Farkas, Vincze – Kenderes, Nagy L. (Laurinyecz, 79.) - Rebryk - Sándor, Juhász (Szkunc, 73.) - Medgyesi
Gól: Bogdány (1–0) a 67. percben

Edzői nyilatkozatok

Véber György: "Kiszenvedtük a győzelmet, értékes három pontot szereztünk és versenyben vagyunk a negyedik helyért."

Ványi Zsolt: "Szervezetten és fegyelmezetten futballoztunk, és egy irtózatos játékvezetői hiba döntően befolyásolta a mérkőzés eredményét."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció