Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Február 22. 15:03, kedd | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Interjú Vastag Csabával

Interjú Vastag Csabával

A hétvégén X-Faktor lázban égett a város. A népszerű tehetségkutató több döntőse is tiszteletét tette nálunk, köztük maga a nyertes Vastag Csaba is. A népszerű énekest a Városi Sportcsarnokban várta a többségében lányokból áll

Hogyan telnek napjaid az X-Faktor döntője óta?

Megyek jobbra-balra. Nagyon örülök, hogy találkozhatok végre azokkal a kedves emberekkel, akik bizalmat szavaztak nekünk a műsor folyamán. Ez nagyon jó érzés.

Megterhel e ez a hirtelen jött népszerűség?

Tulajdonképpen nem, de lehet, hogy picit látszik, hogy táskásak a szemeim. A fáradság egy nagyon furcsa állapot, de semmiképpen sem indok arra, hogy ne menjünk. Nem is mentéség és nem is kell, hogy az legyen az alól, hogy ne találkozzunk az emberekkel. Eddig csak ők illetve ti láttatok minket, de most végre kiléptünk ebből a dobozból, és mi is tudunk találkozni veletek. Ez nagyon jó érzés.

Ha van egy kis szabadidőd, mi az, ami mégis képes kikapcsolni?

Alvás.

Nagyon sok zeneirányzatot képviseltél az x faktor alatt, melyik volt az amelyik a legközelebb áll hozzád?

Mindegyik. Amiket eddig csináltunk a csapatommal (sminkes, stylist, fodrász, tánctanár, és Nagy Feró). Igyekeztünk minden stílust kipróbálni, bár volt, ami nem állt olyan jól, de legalább ez azt mutatta, hogy nem abba az irányba kell tovább menni.

Mennyire örültél annak, hogy Nagy Feró lett a mentorod?

Először kicsit féltem tőle, mert azt hittem, hogy nem bír engem annyira. Aztán kiderült, hogy kedvel csak kicsit rizikósnak tartotta az ő csapatába való beépülésemet. Hosszasan kellet rajta gondolkodni, hogy hogyan lesz tovább. Amikor legutóbb beszélgettünk azt mondta, hogy engem akart elsőnek az ő csapatában.

Megmaradt a kapcsolat közöttetek?

Most épp az új lemezét csinálja, ezért nem nagyon tudunk találkozni, de ettől függetlenül igen. Nagyon jó barátom lett.

Milyen hatással volt Tamással való kapcsolatodra, az, hogy együtt kerültetek be a műsorba, majd együtt is párbajoztatok?

Furcsa volt. Először ő jelentkezett a műsorba, én csak elkísértem, majd a véletlen folyamán kerültem be én is. Ez volt a legrosszabb dolog kettőnk között, amit meg kellett élnünk, de úgy érzem, hogy sikerült áthidalnunk ezt az akadályt.

Sajnos az idő rövidsége és a lelkes rajongók türelmetlen sikoltozása nem engedte, hogy tovább faggassuk a népszerű énekest. Reméljük, hogy a ceglédi fellépés során Vastag Csaba is legalább olyan jól érezte magát, mint közönsége, akik végigtombolták a koncertet. Az X-Faktor gépezet megállíthatatlanul dübörög tovább és mindenhová eljuttat egy darabot abból a bizonyos pluszból, ami ott rejlik felfedezettjeiben.

Fotó: Hartyányi Norbert
Riporter: Holló Vivien

A koncerten készített képek megtekintheőek a képgalériában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció