Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2013. Augusztus 24. 19:38, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Íme az első nyilvános fotó a sztárpár babájáról

Íme az első nyilvános fotó a sztárpár babájáról

A kis Észak Nyugat - North West -, csodaszép baba, megérte várni rá.

Két hónapja várja a világ, hogy megpillanthassa végre a szépséges modell, Kim Kardashian, és rapper párja, Kanye West kislányát, North West-et.

A hírek, a kicsi születése után arról szóltak, hogy a pár csak jó pénzért hajlandó eladni kislányuk első fotójának közlési jogát, és mivel a média sorba állt náluk, a különféle ajánlatokkal, megtehetik, hogy válogatnak.

Most azonban, fentiek dacára, a kicsi lány fényképe elárasztotta az online magazinokat, és nem hallani, hogy bárki, bármennyit is fizetett volna érte.

Nos, tündéri a pici a lány, az legalább szent igaz!

Édesapja szerint a mamájára hasonlít, és reméli, felnőtt korában sem lesz ez másképp, épp olyan lenyűgöző szépség lesz majd, mint Kim Kardashian. Mások szerint a kicsi inkább az apja, bár a szeme valóban az anyjáé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.